İkinci el 22 bin TL'ye PS5 alınır mı?

CD takılabilenler daha pahalı oluyor, hatta net 3 bin TL fark var arada. Ürün dijitalse sadece Ps Store ve türevi oyun mağazalarından oyun alabilirsin. Fifa oynamak istersen oynayabileceğin sadece 24 ve 25 var yani, öte yandan CD'liyse Ps4'e çıkmış istediğin oyunu CD'sini alarak oynayabilirsin, örnek veriyorum Fifa 20, Pes 2021 gibi.

Yav konsola cd takılabilmesini nedense unuttum bir an, sorduğum soru çok saçmaymış kusura bakmayın :) Adamla henüz PS5'in cd'li olup olmadığına dair bir şey konuşmadık. Ama modelini yazmıştım, sanırım model sorgulatıp öğrenebilirim bunu. @Family Above All

Yav konsola cd takılabilmesini nedense unuttum bir an, sorduğum soru çok saçmaymış kusura bakmayın :) Adamla henüz PS5'in cd'li olup olmadığına dair bir şey konuşmadık. Ama modelini yazmıştım, sanırım model sorgulatıp öğrenebilirim bunu. @Family Above All
Direkt sorun bence. CD'li olması gerçekten avantaj oluyor koleksiyoncu değilseniz bile yeni çıkan oyunlar dijital kutulu fark etmeksizin genelde aynı fiyatta oluyor. Alıp oynayıp satabilir ya da takas edebilirsiniz o da avantajlı olur ama şahsen ben koleksiyon yapmayı tercih ediyorum. Ucuzdan topladığınız PS4 oyunlarını da alıp oynama şansınız olur ki PS6 çıktığında bence PS4 diskleri de uyumlu olacaktır herkesin oyun koleksiyonu PS4'teydi çünkü. Dijital almamanızı öneririm.

Sıkıntı yok hocam, ürün kodu nerede üretildiğini gösteriyor, bu ürün Avrupa'da üretilmiş. Dijital almanızı önermem, CD'li alın keyfinize bakın.

Aldığın fiyat ve kullanım sürene göre kötü bir fiyat değil ama 1-2K yükseğe satabilirdin vaktin olsaydı çoğu satıcı güncelliyor fiyatlarını en son 18-20k arası sıfır alanlar 21-22'den ilanlıyor fiyatları.
2 ay önce sifir cd versiyon satin almiştim magazadan 22 bin tlye fiyatlar bu saatten sonra daha ne kadar artabilirki diyordum kendi kendime hatta 22 bin bile bana biraz fazla gelmisti taki bugün piyasa fiyatlarina bakana dek şuan neredeyse digital versiyonlar bile 30 bin tl civarinda fiyatlar neye göre kime göre belirleniyor bilmiyorim ama şuda bi gerçek ucuza aldigin bi ürünün ülkemizde fiyati düşmez tam tersi yükselir size gelecek olursak alinir ama biraz daha uyguna bakmaya çalisin belki denk getirebilirsiniz 19 18 e bulabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı