RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Bu tarz ikinci el bir sistem de toplayabilirsin. Yukarıdaki basit örnek 1150 TL tutuyor.
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Kalan bütçeyle monitör ve PSU'nun rahatça alınabildiğini siz de biliyorsunuz, boş yere yorum yapmayın. Önemli olan ucuz parça kovalamak, ne olduğu belirsiz sisteme tüm parayı gömmekten iyidir.
1750 TL'ye: B450 Tomahawk Max, R3 2200G, 2x8 3200MHz RAM içeren sistem topluyorum, bizzat kendime. Tabii benim PSU ve monitör derdim yok fakat bugün piyasada binlerce monitör ve oyuncu kasası var. Yani bu devirde klasik bir ofis monitörü ile 250-300W PSU bulmak çok mu zor sizce? Ayrıca bu arkadaş eline biraz para geçince o sistemi ne yapacak, neresini neye yükseltecek? En azından elinde bir A320 bile olsa ileride az da olsa yükseltme seçenekleri olacak. Adam belki de sistemin ömrünü yedi bitirdi bu kardeşimize iteliyor, o zaman ne olacak? 1750 TL o yaşlarda kolay mı bulunuyor?