İkinci el 750 Ti sistem alınır mı?

Bh sistem alınır mı? Fazla bütcem yok, en fazla 1700 TL falan. Ufak tefek oyun oynuyorum. GTA 5, CS:GO, PUBG Mobile 2 yıl götürsün yeter.
Bütçeniz o kadar ise alınabilir. GTA 5 ,i3 7. nesil işlemci ve GTX 750 Tİ ile çok yüksek ayarlarda 50 fps alabiliyorum.

Bu tarz ikinci el bir sistem de toplayabilirsin. Yukarıdaki basit örnek 1150 TL tutuyor.

Bu tarz ikinci el bir sistem de toplayabilirsin.
Monitör dahil olmadan. :D

1750 TL'ye: B450 Tomahawk Max, R3 2200G, 2x8 3200MHz RAM içeren sistem topluyorum, bizzat kendime. Tabii benim PSU ve monitör derdim yok fakat bugün piyasada binlerce monitör ve oyuncu kasası var. Yani bu devirde klasik bir ofis monitörü ile 250-300W PSU bulmak çok mu zor sizce? Ayrıca bu arkadaş eline biraz para geçince o sistemi ne yapacak, neresini neye yükseltecek? En azından elinde bir A320 bile olsa ileride az da olsa yükseltme seçenekleri olacak. Adam belki de sistemin ömrünü yedi bitirdi bu kardeşimize iteliyor, o zaman ne olacak? 1750 TL o yaşlarda kolay mı bulunuyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı