İkinci el alınan bilgisayara format atılmamış

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba. İkinci el bir bilgisayar aldım bilgisayarcıdan. Sıfırladığını söylemişti ama sıfırlamamış. Format atsam bir zararı olur mu? Bana böyle kullan demişti de. Ama böyle kullanamam? Tüm dosyalar falan hep içinde. Kendi kafasına göre ayarlar da yapmış. Ne yapmalıyım acaba?

İnsanlar ne kadar lakayt yapar oldu işlerini ya, inanmakta güçlük çekiyorum. Bir format atmaktan bile çekinen bilgisayarcı olamaz harbiden. Belki içinde önceki sahibinin kişisel verileri var. Kesinlikle format atıp kullanın. Herhangi bir zararı olmaz sonuçta işletim sistemini baştan yüklüyorsunuz başka bir olayı yok.

Arkadaşlar merhaba. İkinci el bir bilgisayar aldım bilgisayarcıdan. Sıfırladığını söylemişti ama sıfırlamamış. Format atsam bir zararı olur mu? Bana böyle kullan demişti de. Ama böyle kullanamam? Tüm dosyalar falan hep içinde. Kendi kafasına göre ayarlar da yapmış. Ne yapmalıyım acaba?

At formatı eğer sıkıntı çıkarsa git ver paranı da geri al. Kimse kendi paranla aldığın PC'ye şunu yapma bunu yapma diyemez sıfırla gitsin ayarı gider bozulursa götür ver.

Format at? Neden atmayasın ki? Parasını vermiş ve almışsın onun lafını dinlemene gerek yok Allah bilir ne kurulu içinde.... Bas formatı gitsin düşünmene gerek yok. Senin malın, kimseyi dinlemeni gerektiren bir durum yok.

Format at? Neden atmayasın ki? Parasını vermiş ve almışsın onun lafını dinlemene gerek yok Allah bilir ne kurulu içinde.... Bas formatı gitsin düşünmene gerek yok. Senin malın, kimseyi dinlemeni gerektiren bir durum yok.
İçinde değişik değişik vpn, driver, virüs programları falan dolu hep.

Bir şey olmaz temiz kurulum yapın. PC hayırlı olsun bu arada.
Çok teşekkür ederim de ama hayrını göremedik. Bir de batarya problemi çıktı.

Format at eğer önceki kullanıcıdan kalma virüsler varsa temizlernir.
Not: Hocam merak ettim kaça aldınız bilgisayarı ve özellikleri ne?
Bilgisayarı 7.500 Liradan aldım hocam. 10.000 Liradan zar zor indirebildim fiyatı. Intel Core i7 8. Nesil, 8 GB RAM, 250 GB Samsung Evo M.2. SSD, GTX 1050. Markası da Asus Vivobook Pro 17.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı