İkinci el alınan deri oyuncu koltuğundaki sigara kokusu nasıl giderilir?

İkinci el çok uyguna oyuncu koltuğu aldım. Koltuk deri. Marka model de vereyim alakası yok ama Calitte Viper VPX. İnternet kafede mi kullanılmış ya da evde mi çok sigara içilmiş aşırı sigara kokusu var. Eve gelince fark ettim. Koltuğu açık havaya bir yere koydum çok ağır koku var, evdekiler de rahatsız oldu. Bu koku nasıl gider? Bayağı sildim ama geçmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alternatif yöntemleri deneyebilirsiniz diğer hocalarımın önerdiği ama ben kesin çözüm olarak şunu söyleyeyim koltuğu bir buharlı temizleme makinesi olan temizlemeciye götürün. Zamanında birebir aynı sorunu abim yaşamıştı, deri ofis sandalyesi vardı çok fazla sigara kokusu sinmişti üzerine. Buharlı koltuk temizleyicilerine verdi sandalyeyi sorun kökten çözüldü hiç koku kalmamıştı ondan sonra.

Alternatif yöntemleri deneyebilirsiniz diğer hocalarımın önerdiği ama ben kesin çözüm olarak şunu söyleyeyim koltuğu bir buharlı temizleme makinesi olan temizlemeciye götürün. Zamanında birebir aynı sorunu abim yaşamıştı, deri ofis sandalyesi vardı çok fazla sigara kokusu sinmişti üzerine. Buharlı koltuk temizleyicilerine verdi sandalyeyi sorun kökten çözüldü hiç koku kalmamıştı ondan sonra.
Hocam merhaba. Buharlı koltuk temizleyen iki yer var bulunduğum yerde ama ikisi de çıkmaz süngere sinmiştir diyor.
Hocam son bir yer buldum. İlaçla buharlı temizleme yapacağız dedi. Garanti vermedi ama umarım gider. Teşekkürler fikriniz için.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı