İkinci El Alışveriş İnsanlara Güvenmeme Sorunu

Tabi ki hayır :) Zotac AMP Extreme Edition modeldi kartım. Üstüne 700 lira istedim. 650 liraya anlaştık. GTX 1050 Ti işimi görüyor hatta daha iyi oldu diyebilirim. GTX 980 de GPU kullanımı %100 olmuyordu. GTX 1050 Ti'de GPU tamamını kullanıyor ve neredeyse aynı FPS'leri alabiliyorum. Ryzen 5 1500X işlemcim.
Hayırlı olsun dostum. Bir an şaşırmıştım. :)

Hayırlı olsun dostum. Bir an şaşırmıştım. :)
Teşekkürler. Palit marka aldım. Bu ikinci Palit GTX 1050 Ti kartım. Çok memnunum. CW yok ve ısınmıyor. Fanlar %100 de biraz gürültülü o kadar ve onuda kendim ayarlayınca %100 e çıkıyor. Pek sevilen bir marka değil galiba. Strix GTX 1050 Ti ile karşılaştırma yapmayı planlıyorum. Tabi sahip olan birini bulunca :) .

Teşekkürler. Palit marka aldım. Bu ikinci Palit GTX 1050 Ti kartım. Çok memnunum. CW yok ve ısınmıyor. Fanlar %100 de biraz gürültülü o kadar ve onuda kendim ayarlayınca %100 e çıkıyor. Pek sevilen bir marka değil galiba. Strix GTX 1050 Ti ile karşılaştırma yapmayı planlıyorum. Tabi sahip olan birini bulunca :) .
Dostum ben marka olayını pek takmıyorum ortalama üstü bir marka olsa yeter. Bende GALAX markasının ekran kartını kullanıyorum. Strix olayına gelince Strix biraz daha performanslıdır o kadar belki bellekleri daha kaliteli kullanılmış olabilir. 5 FPS'den fazla fark olacağını zannetmiyorum o kadar bile değildir belki fark.

Konunu amacından biraz saptık bir yorumda konu için atayım. 24 yaşındayım bu yaşımda bile tedirgin oluyorum bende. Evime gelmelerinde sorun yok fakat benim bakmaya gittiğim eşyalarda bazen ters mahallelerde olabiliyor. Ama en çok gitmeye tedirgin olduğum yerlerde çok güzel ağırlandım, defalarca karnımı doyurmuşlardır. :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı