İkinci el ASUS D509DL Ryzen 5 3500U alınır mı?

ens5783

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, ikinci el bir ASUS D509DL (Ryzen 5 3500U, 8 GB RAM, 256 GB SSD, MX250) buldum.
Cihazın sadece bataryası bitik, batarya 2000 tl falanmış kısa bir araştırma yaptım, adaptörle çalışıyormuş. Ekran ve kozmetik durumu iyimiş. SSD sağlığı ve RAM slotları hakkında bilgisi yokmuş.
Sadece günlük kullanım + Minecraft / Warband / Valorant gibi hafif oyunlar için düşünüyorum.
Fiyat 6000 TL, pazarlıkla düşmeyi planlıyorum.
Sizce bu fiyata değer mi? Isınma / performans / ekran kalitesi gibi konularda bilgisi olan varsa çok sevinirim.
https://shbd.io/s/lKaCj8xl linki bu cihazin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, ikinci el bir ASUS D509DL (Ryzen 5 3500U, 8 GB RAM, 256 GB SSD, MX250) buldum.
Cihazın sadece bataryası bitik, batarya 2000 TL falanmış kısa bir araştırma yaptım, adaptörle çalışıyormuş. Ekran ve kozmetik durumu iyimiş. SSD sağlığı ve RAM slotları hakkında bilgisi yokmuş.
Sadece günlük kullanım + Minecraft / Warband / Valorant gibi hafif oyunlar için düşünüyorum.
Fiyat 6000 TL, pazarlıkla düşmeyi planlıyorum.
Sizce bu fiyata değer mi? Isınma / performans / ekran kalitesi gibi konularda bilgisi olan varsa çok sevinirim.
https://shbd.io/s/lKaCj8xl linki bu cihazin.

Fena gözükmedi bütçede başka muadilini göremedim. Valorant oynatır sanırım ama yakında Valorant oyun motoru değiştirecek nasıl etkiler bilemiyorum.

Fena gözükmedi bütçede başka muadilini göremedim. Valorant oynatır sanırım ama yakında Valorant oyun motoru değiştirecek nasıl etkiler bilemiyorum.
Evet fana gözükmüyor kararsız kaldım 4500 reddetmiş 5000 yada 5500 e çekebilirsem alacağım 2 k da batarya olsa 8000 e falan patlar bana teşekkür ederim yorumun için

Evet fana gözükmüyor kararsız kaldım 4500 reddetmiş 5000 ya da 5500'e çekebilirsem alacağım 2 k da batarya olsa 8000'e falan patlar bana teşekkür ederim yorumun için.

Rica ederim. Evde oyun için falan kullanacaksan batarya işine çok girme masraf olur gereksiz. 5000 TL için SSD çıkarır da veririm gibi bir şey demiş ama zorlarsan 5200-5300'e belki kapatırsın.

Rica ederim. Evde oyun için falan kullanacaksan batarya işine çok girme masraf olur gereksiz. 5000 TL için SSD çıkarır da veririm gibi bir şey demiş ama zorlarsan 5200-5300'e belki kapatırsın.
Evet öyle demiş gördüm dediğin fiyata kapatabilrisem kapatıcam. Ama dikkat etmem gereken önerilerin varmı acaba temiz görünüyor ama laptop

Evet öyle demiş gördüm dediğin fiyata kapatabilrisem kapatacağım. Ama dikkat etmem gereken önerilerin var mı acaba temiz görünüyor ama laptop.

Ne yalan söyleyeyim laptop alırken özellikle nereye bakılmalı hiç bilmiyorum. Belki almadan birkaç test istersin laptopu yüke sokacak. En azından kapanıyor mu ediyor mu çok mu ısınıyor onu anlarsın. SSD için sağlık testi isteyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı