İkinci el ASUS TUF A15 FA507NV-LP037 alınır mı?

Kozmetik durumu iyiyse ve dediğiniz gibi garantisi devam ediyorsa alınabilir. Soğutma olarak ise ne çok kötü ne de iyi. Genelde işlemci 82-93 arası dolaşmış oyunlarda, bu kasa için iyi diyebiliriz. 30W veya 35W limit ile çok daha stabil çalışıyorlar ve performanstan büyük bir kayıpta yaşanmıyor. Bakımları yakın bir zamanda yapılmadıysa oldukça sıcak çalışır cihaz fakat, size tavsiyem aldıktan sonra termal ped (mümkünse Thermalright heilos) uygulamanız. Bütçeniz ve bölgeniz nedir? Belki daha iyi cihazlar bulabilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


4060 laptop arıyorum ama bütçemi aşıyor doğrusu. Şu an HP Victus 16 D1045NT var 3050 Ti. ASUS'un fiyatta 30k olunca bir sorayım dedim açıkçası.
 
Hocam limitsiz işlemci sıcaklığı dengeli mod da nasıl gidiyor termal ped le Turbo modu sormuyorum gereksiz yere işlemciyi 95 96 derecelere sabitliyor stock macunla tabii Turbo mod da test yaptıysanız merak ediyorum doğrusu.

Laptopuma hiçbir zaman limit koymadım genelde throttle olmuyor PTM 7950'den sonra. Tabii stress testi gibi shaderları ayarlarken 93 derece sınırına takılıyor ki orada 65 watt falan çekiyor. PTM ile soğutması gerçekten iyi. İşlemci fanı da maksimum 5400 RPM civarı dönecek şekilde ayarladım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı