İkinci el ASUS VG27AQ1A 7000TL'ye değer mi?

Bütçe
7500

CosmoNova

Hectopat
Yer
İzmir
İkinci el olarak 7000TL'ye 21 ay garantili bu monitörü buldum. DP 1.2 olması, pivot olmaması, parlaklığının düşük olması gibi konulardan emin olamadım. ASUS'un ekstra teknolojileri hoş olsa da cidden gerekli mi bilemedim. Sizce değer mi bu fiyata? 7500TL'ye kadar 1440p monitör önerilerine açığım. Sıfır/ikinci el garantili fark etmez. İkinci el öneriniz olacaksa İzmir veya İstanbul'dan olsun.

Alınmaz daha uygun bir fiyatta olsaydı düşünülebilirdi buna bakabilirsin.

Alınmaz daha uygun bir fiyatta olsaydı düşünülebilirdi buna bakabilirsin.

Hocam bunu paneli daha kötü az da değil fark.

Kontrastı çok daha iyi, ve yükseklik ayarıda bulunuyor bu bütçede alınabilecek en iyi 0 monitörlerden biri. İkinci el monitör almak biraz risk işi alıyorsanız kontrol edip alın çok karlı bir fiyatta sayılmaz.

Hocam garantisi olduğu için sıfırdan pek bir farkı yok ancak eğer ViewSonic olan kesin daha iyi diyorsanız onu alabilirim.

Görüntü olarak birbirine yakınlar ancak bana ViewSonic daha güvenilir geliyor. Almışken 0 al bence ve yükseklik ayarı, HDMI girişi olması da ViewSonic'e + veriyor.

Hocam ViewSonic'in paneli sRGB %131miş ben %99 sanıyordum DP 1.4 olması ve pivot olmasından dolayı onu tercih edeceğim muhtemelen. FreeSync Premium olduğu yazıyor şu anki kartım da AMD ancak gelecekte NVIDIA alırsam Adaptive Sync üzerinden açılan G-Sync normalinden çok farklı olur mu?

Hocam ViewSonic'in paneli sRGB %131miş ben %99 sanıyordum DP 1.4 olması ve pivot olmasından dolayı onu tercih edeceğim muhtemelen. FreeSync Premium olduğu yazıyor şu anki kartım da AMD ancak gelecekte NVIDIA alırsam Adaptive Sync üzerinden açılan G-Sync normalinden çok farklı olur mu?
Evet fark olur ancak bunun seni rahatsız edeceğini hatta fark edeceğini sanmıyorum, çok büyük dert değil ve Şuanda AMD kullanıyormuşsun zaten dert etme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı