İkinci el BenQ Zowie XL2546k vs sıfır AOC 24G2zu

Bütçe
10.000

süleyman53

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i7 4790k 4.0ghz
16gb hyperx ram
Xfx merc308 rx6600xt
Asus maximusVI extreme anakart
Logitech g502s hero mouse
Meslek
Özel oto servis
Monitör alacağım IPS ile TN arasında çok kaldım, özellikle CS2 oynamak için alıyorum. Arada The Hunter vs. gibi oyunlar oynuyorum. CS'de çok profesyonel değilim ama takıntılıyım. Eğer Zowie al pişman olmazsın derseniz yarın alacağım ama IPS de işini görür ghosting canını sıkmaz vs. diyorsanız ondan sipariş vereceğim ayrıca Zowie 2. el garantisi vs. yok kutu aparatları var sadece, satıcı testini vs. yapmış öyle satıyor. Konuda bilgisi olan arkadaşları dinleyeceğim.

Eğer tamamen CS ağırlıklı düşünüyorsan BenQ'dan şaşma derim TN panel kendini geliştirdikçe çok büyük fark olabilecek bir şey. Hem IPS hem TN kullandım e-sporcu değilsen çok gerekli değil ama olmak istiyorsan şart diyebilirim. TN panelde genel olarak internette gezinirken, film veya video izlerken renkler biraz garip gelebilir. Şuan aktif olarak ASUS VG279Qm 27" 1Ms 280Hz kullanıyorum, göz atabilirsin.

Bir diğer alternatif olarak Alienware AW2724HF 27 inç 360Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör önerebilirim bütçenin biraz üzerinde kalıyor ama 2. el piyasasına bakabilirsin.

Eğer tamamen CS ağırlıklı düşünüyorsan BenQ'dan şaşma derim TN panel kendini geliştirdikçe çok büyük fark olabilecek bir şey. Hem IPS hem TN kullandım e-sporcu değilsen çok gerekli değil ama olmak istiyorsan şart diyebilirim. TN panelde genel olarak internette gezinirken, film veya video izlerken renkler biraz garip gelebilir. Şuan aktif olarak ASUS VG279Qm 27" 1Ms 280Hz kullanıyorum, göz atabilirsin.

Bir diğer alternatif olarak Alienware AW2724HF 27 inç 360Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör önerebilirim bütçenin biraz üzerinde kalıyor ama 2. el piyasasına bakabilirsin.

Peki önerdiğin asus monitörün ghosting vs performansı nasıl

Ghosting'e dair bir problem yaşamadım. Performansı fiyata göre çok iyi bence 10k bütçeye göre alınabilecek CS için en iyi monitör.
Ama gönderdiğiniz 27 inç sanırım bana 24 lazım

Eğer monitörün parasını oynayarak kazanacak kadar profesyonel değilsen TN gereksiz. O monitörle ne film izleyebileceksin ne farklı oyunlar oynayabileceksin, iğrenç bir görüntü alacaksın.

AOC olan modelin pixel response süresi de gayet iyi, onunla Zowie arasında sana fark yaratacak bir ghosting farkı olmaz.

Eğer monitörün parasını oynayarak kazanacak kadar profesyonel değilsen TN gereksiz. O monitörle ne film izleyebileceksin ne farklı oyunlar oynayabileceksin, iğrenç bir görüntü alacaksın.

AOC olan modelin pixel response süresi de gayet iyi, onunla Zowie arasında sana fark yaratacak bir ghosting farkı olmaz.
Hocam peki viewsonic xg2431 nasıl

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı