Nirameow
Centipat
Güç kaynağın nedir diye sormuştum ama cevap vermediniz.Cevap verebilcek kimse yok mu acaba?
Güç kaynağın nedir diye sormuştum ama cevap vermediniz.Cevap verebilcek kimse yok mu acaba?
Güç kaynağın nedir diye sormuştum ama cevap vermediniz.
Güç kaynağın nedir diye sormuştum ama cevap vermediniz.
güzel bir gtx 750ti twinfrozr bulursanız iyi olurCevap verebilcek kimse yok mu acaba?
Güzel bir GTX 750 Ti twinfrozr bulursanız iyi olur.
eğer uzun yıllar sıkıntısız kullanamazsınız büyük ihtimal çünkü yaşlı bir ekran kartı sizin yapacağınız işe bağlı daha bilgili biri size yardımcı olacaktırBu sizce işimi görür mü?Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Cevap verebilcek kimse yok mu acaba?
Siz islemcinizin kaçıncı nesil oldugunu ve hangi PSU'yu kullandiginizi yazmamissiniz bende i5-9400F ve 1350WATT PSU kullandiginizi varsayarak tavsiye verdim
saka bir yana i5-750 bile olsa en azından RX 460 tavsiye ederim GTX 750 devri bitti coktan keyif alamazsiniz oynadiginiz oyundan.
730 almanı önermem, R7 265 al geç.Bu iki üründen hangisini tavsiye edersiniz? Hangisi istediğim performansı verir sizce?
Herkes kafasına gore bir şeyler soylemeye devam etmiş. Islemcinin kaçıncı jenerasyon olduğunu söylerseniz dogru ekran kartini onerecegim hocam. i5-650 mi i5-2400 mü koduyla beraber soyleyin bizde ona gore soyleyelimBu iki üründen hangisini tavsiye edersiniz? Hangisi istediğim performansı verir sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.