İkinci el bilgisayar önerisi

baranboel

Decapat
Daha fazla  
Bir arkadaşın sistemini ikinci el olarak alacağım birkaç ay kullanmış. Teklifim ne kadar olmalı ve almadan önce test aşamasında nelere dikkat etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG-20251211-WA0015.jpg
    IMG-20251211-WA0015.jpg
    199,5 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
5070 Ti kartlı sistem almış 1 ay kullanıp satmak nedir bir sebep vardır illaki 1 ay kullanmış ürünü ufak fiyat farkına almaktansa sıfır düz 5070 al aynı fiyata al.

Kaç TL diyor. RAM dandik Aigo PSU hiç duymadim onlar genelde klavye mouse yapıyordu.
75bin TL. Yanında Cooler Master 850w vericem diyor ama madem var niye takmak yerine ayrı veriyor pek kafama yatmadı.
5070 Ti kartlı sistem almış 1 ay kullanıp satmak nedir bir sebep vardır illaki 1 ay kullanmış ürünü ufak fiyat farkına almaktansa sıfır düz 5070 al aynı fiyata al.
Sebep olarak taşınacağım için satmak zorundayım dedi

75bin TL. Yanında Cooler Master 850W vereceğim diyor ama madem var niye takmak yerine ayrı veriyor pek kafama yatmadı.

Sebep olarak taşınacağım için satmak zorundayım dedi.

Güzel bahaneymiş yine de sen bilirsin kankam 2. el sistem ürün taraftarı değilim adam belki de 1 ay mining yaptı bir şeyler denedi 15 gün iade garantisi var zaten niye 1 ay sonra satıyor ben olsam bütçem 75binse 5070'li sıfır sistem alırdım.

Daha iyisini alayım diye riske girme, bir düşüğünü al kafan rahat olur en azından.

Niye riske girme diyorum, satıcının söyledikleri çok bahane ve saçma çünkü. Taşınacağını bilmiyor muydu bu arkadaş, bilmemesinin ihtimali yok. Öyle yüksek bütçeli bir kasanın altına girmezdi. Yanında vereceğim demesi de ayrı saçmaymış zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı