İkinci el bilgisayar parçası alınır mı?

amogusus

Centipat
İkinci el RAM, SSD vs. parçalar almayı planlıyorum dolandırılır mıyım? İkinci el ne alınır belirli bir parça var mıdır asla bozulmaz etmez diyebileceğiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 2.el RAM alınabilir ama SSD'de aynısını düşünmüyorum SSD'ler kolay bozulabilen parçalar o sebeple 2.el alma derim.
2.el olarak alınabilecek pc parçası olarak da işlemciyi çok rahat alabilirsin çünkü işlemciler kolay bozulan parçalar değillerdir. 2.el ekran kartı almak istersen de mining yapılmamış bir ekran kartı almalısın.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

HDD, SSD ve PSU alınmasını önermiyorum ikinci elde. Onun dışında en kolay alınabilir ikinci el parçası işlemcidir. İşlemcinin bozulması çok zordur çünkü. Kolay kolay bozulmaz. (Pinlerin yamulması hariç.)
Ekran kartı da alırken stres testi yapılması gerekiyor ve mining kesinlikle olmamalı.

Yeterli mesaj sayım olmadığı için, konu açamıyorum hatta 2. el sayfasını göremiyorum bile 2 saniye yardımcı olmak bu yazdığınız şeyden daha faydalı olacaktır.

O zaman yardımcı olayım. Soketlerin düzgün olmasına dikkat edin. Soketlerin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Eğer satıcı ufak bir sorunu var bilgisayarcılar yapar ben parasını vereyim uğraşmadım gibi bir durum olursa kabul etme. Çünkü 50TL verseler 250TL'lik masraf çıkıyor. Aynalarını kontrol et. Bu kadar bilgim var fazlası var mı yok mu bilemem ama önemli olanlarını söyledim. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı