İkinci el bilgisayar parçası alınır mı?

Kroi

Hectopat
Bilgisayar parçası alacağım, dolar malûm değerde olduğu için ikinci el parçaya yönelmek istiyorum, sizin önerilerini nedir? Alıcağım parçalar; ekran kartı, SSD, işlemci belki anakart bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Test edip alabilirsiniz. Ben kendim sattığım ürünlerde, istediğin testi yaparız ancak kesin alıcı isen politikasını izliyorum.

Nerde yaşıyordunuz?

Merhaba bende msi rx 580 8 GB var iki aydır kullanıyorum medimarkttan aldım 5000 serisi almak istediğim için satacam anlaşırsak veriyim kardeşime

Bilgisayar parçası alacağım, dolar malûm değerde olduğu için ikinci el parçaya yönelmek istiyorum, sizin önerilerini nedir? Alacağım parçalar; ekran kartı, SSD, işlemci belki anakart bile.
Alınır, niye alınmasın?

Bilgisayar parçası alacağım, dolar malûm değerde olduğu için ikinci el parçaya yönelmek istiyorum, sizin önerilerini nedir? Alıcağım parçalar; ekran kartı, SSD, işlemci belki anakart bile.
Sadece anakartı 0 al diğerleri ikinci el çok problem olmaz ama garantisi olmasına dikkat et yada alacağın kişi sana bir garanti versin , 2000 liraya GTX 1050 ti i5 6400 , 120 GB SSD , 8 GB tekli ramli hazır kasa aldı arkadaş 6 ay da garanti verdiler çocuk paşa paşa kullanıyor , hazır kasalara da yonelebilirsin

İmzamdaki sistem güç kaynağı ve SSD hariç 2. El. Yeterince araştırır ve güvenebileceğin kişiler bulursan alabilirsin bence. Çok uygun fiyatlara çok iyi sistemler toplanabiliyor. Ama sabır 2. El sistem toplamadaki altın kural. Örnek vermek gerekirse ben sistemi ilk topladığımda 4+4 8 gb ram vardı, sabırlı oldum 10 ay boyunca letgodur sahibindendir araştırdım aynı ramlerden bir çift daha buldum hemde 150 TL gibi komik bir rakama. Dediğim gibi sabır çok önemli. Anakart, ram ve işlemci üçlüsünü tek bir kişiden bulabilirsen çok hızlı bir şekilde toplayabilirsin. Hatta anakart, işlemci bile başlangıç için yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…