İkinci el bilgisayar parçası alınır mı?

Kroi

Hectopat
Katılım
17 Şubat 2020
Mesajlar
98
Bilgisayar parçası alacağım, dolar malûm değerde olduğu için ikinci el parçaya yönelmek istiyorum, sizin önerilerini nedir? Alıcağım parçalar; ekran kartı, SSD, işlemci belki anakart bile.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşların dediği gibi dolar yüksek ve garantisi devam eden pc almanı faturalı hata kutularda olsa iyi olur.benim bilgisayar satılık istersen ulasabilirsin

Amd 2600x işlemci
Crucial red ballistic sport 8*2 16 gb ram
Asus tuf b450 game plus anakart
Samsung evo 970 m.2 sdd
Wd blue 1 tb hard disk
Wiewsonic 144 mhz 24" oyuncu monitör
Nvidea 1050 ti 4 gb ekran kartı
Rampage rgb oyuncu mause ve klavye
Xigmatex mystic 9 650w 80 oyuncu kasası
Xigmatex sivi sogutma 240 mm
Nerde yaşıyordunuz?
 
Bilgisayar parçası alacağım, dolar malûm değerde olduğu için ikinci el parçaya yönelmek istiyorum, sizin önerilerini nedir? Alacağım parçalar; ekran kartı, SSD, işlemci belki anakart bile.
Alınır, niye alınmasın?
 
Bilgisayar parçası alacağım, dolar malûm değerde olduğu için ikinci el parçaya yönelmek istiyorum, sizin önerilerini nedir? Alıcağım parçalar; ekran kartı, SSD, işlemci belki anakart bile.
Sadece anakartı 0 al diğerleri ikinci el çok problem olmaz ama garantisi olmasına dikkat et yada alacağın kişi sana bir garanti versin , 2000 liraya GTX 1050 ti i5 6400 , 120 GB SSD , 8 GB tekli ramli hazır kasa aldı arkadaş 6 ay da garanti verdiler çocuk paşa paşa kullanıyor , hazır kasalara da yonelebilirsin
 
İmzamdaki sistem güç kaynağı ve SSD hariç 2. El. Yeterince araştırır ve güvenebileceğin kişiler bulursan alabilirsin bence. Çok uygun fiyatlara çok iyi sistemler toplanabiliyor. Ama sabır 2. El sistem toplamadaki altın kural. Örnek vermek gerekirse ben sistemi ilk topladığımda 4+4 8 gb ram vardı, sabırlı oldum 10 ay boyunca letgodur sahibindendir araştırdım aynı ramlerden bir çift daha buldum hemde 150 TL gibi komik bir rakama. Dediğim gibi sabır çok önemli. Anakart, ram ve işlemci üçlüsünü tek bir kişiden bulabilirsen çok hızlı bir şekilde toplayabilirsin. Hatta anakart, işlemci bile başlangıç için yeterli.
 

Geri
Yukarı