İkinci el bölüm uyarısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gripex

Megapat
Yer
Niffelheim
Daha fazla  
1 Ay ban yedim 2-3 saat önce gereksiz mesaj olarak belirtilmiş. Ben orada hesap alıyorum tabii ki sorayacağım adamın hesabı nereden temin ettiğini ya da yıllardır kullandığı kendi hesabı mı, 1 ay ban yememin adaletsizce olduğunu düşünüyorum lütfen bunun kaldırılmasını talep ediyorum ya da bana gerekli açıklamanın yapılması gerektiğini düşünüyorum sonuçta küfürlü bir mesaj yazmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el bölümünde satıcıların konularına çok fazla müdahale edilmeye çalışılıyor, bu olayda yasak.

Daha öncede satmışsınız bunlar plati hesapları heralde?

Yazdığınız mesaj.

İletişim için mail adresi bıraktığımı ısrarla söylememe rağmen buradan yazıyorsunuz hocam ayrıca bahsettiğiniz şey doğru değil.

Satıcının mesajı.

İkinci el bölümündeki ilanlara alıcı olmayan kullanıcıların mesaj yazması yasaktır.

Sadece alıcı fiyatta değişiklik isteyebilir.

Alıcı olmadığı halde ilanlara müdahale etmeye çalışan kullanıcılar önce 1 ay, sonra 3 ay, daha sonra 6 ay ve en son 1 yıl olmak üzere ikinci el bölümünden uzaklaştırılırlar.

Satıcının raporu sonrası ceza işlem uygulandı. Satıcı üzerinden mail ile iletişime geçip, sonrasında ters bir durum varsa gene rapor üzerinden bize ulaşabilirdiniz ve duruma göre işlem yapılabilirdi. Bu şekilde mesajlar ile konular çok dağıtılıyor.

@Mikail Fidan Etiketliyorum, aşırı ve gereksiz olduğunu düşünür ise bir açıklama yapacaktır. İyi Sosyal'ler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı