İkinci El Corsair Crystal 460X Alınır Mı?

Corsair 460X ile Corsair Crystal 460X arasında fark yok. Sıfırı 759 TL ama kasa ve 750W PSU 660 TL fena değil gibi geldi.
Hocam sanırım ilk mesajınızdaki linkten bahsediyorsunuz, link silindiği için ben görüntüleyemedim. Fikir sizin tabi siz bilirsiniz ancak benden tavsiye isterseniz, hava akışı güzel olan bazı kasa modelleri stoklara girecek, bekleyip görme imkanınız varsa bekleyin derim. Corsair 275R' ın hava akışı daha iyi olan versiyonu QpBilişim' e, Fractal Design' ın bazı kasa modellerinin de BilişimPort stoklarına yakında gireceği söyleniyor.

Hocam sanırım ilk mesajınızdaki linkten bahsediyorsunuz, link silindiği için ben görüntüleyemedim. Fikir sizin tabi siz bilirsiniz ancak benden tavsiye isterseniz, hava akışı güzel olan bazı kasa modelleri stoklara girecek, bekleyip görme imkanınız varsa bekleyin derim. Corsair 275R' ın hava akışı daha iyi olan versiyonu QpBilişim' e, Fractal Design' ın bazı kasa modellerinin de BilişimPort stoklarına yakında gireceği söyleniyor.
Evet 275R'ın Airflow modeli gelirse alabilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı