İkinci el Darmoshark M3 alınır mı?

İbrahimTunx

Hectopat
Daha fazla  
Mouse arayışındaydım ve bir mouse buldum Darmoshark M3. adam hafif olduğu için sevmediğini ve sattığını söyledi. Çin'de aldığım için kutusu faturası yok dedi ne kadar doğru bilmiyorum. Fotoğraflarda temiz görünüyor fiyatı da çok uygun neredeyse üçte bir fiyatına. Sizce alınır mı? Alırsam da adamdan neler sormalıyım, örneğin adama nasıl test ettirebilirim?

Mouse arayışındaydım ve bir mouse buldum Darmoshark M3. adam hafif olduğu için sevmediğini ve sattığını söyledi. Çin'de aldığım için kutusu faturası yok dedi ne kadar doğru bilmiyorum. Fotoğraflarda temiz görünüyor fiyatı da çok uygun neredeyse üçte bir fiyatına. Sizce alınır mı? Alırsam da adamdan neler sormalıyım, örneğin adama nasıl test ettirebilirim?

Fiyat ne kadar?

700tl Ama Adama önce nerde oturdugunu sordum Kütahya dedi ve gelip görebilirsiniz dedi sonra ben göremeyicegimi ve sipariş edebilecegimi söyledim
MCU konusunda pek emin olamadım ama ürünle ilgili kronik sorun olduğunu hatırlamıyorum ve o fiyata göre alınabilir bence satıcı temiz kullanmışsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı