İkinci el direksiyon seti alınır mı?

V900-S almanızı asla önermem.
Nedenleri rehberimde mevcut.
Önerdiğim diğer setler.
Hocam rehberleri inceledim ikna oldum gerçekten, emeğinize sağlık.
 
Hocam 2.el konusunda kararsızım ne yapmalıyım sizce? Bu arada konu güzel olmuş elinize sağlık.
Benim ilk direksiyonum DFGT idi. İkici el almıştım bir sorunu yoktu. Önerim almadan önce gidip denemeniz. Force feedback açık ve yüksek düzeyde bir test edin oyun içinde herhangi bir anormallik var mı diye. Eğer ölü bölge (direksiyonu çevirdiğinde dönmeyen bölge) veya force feedback sorunları gibi sorunlar varsa almayın. Bir de fiziksel sorunu var mı diye kontrol edin. Ayrıca deneyimli biri olarak direksiyonun çok kullanılıp kullanılmadığını şöyle anlayabilirsin:
1. Logitech setlerinde eğer direksiyon tuşları üzerindeki beyaz logolar silikleşmişse çok kullanılmıştır
2. Logitech G29, G923 setlerinde simidin üst tarafındaki mavi belirteç soyulmuşsa
3. Direksiyon simidinde soyulma veya bölge bölge parlama varsa çok kullanılmıştır
4. 3'lü Logitech pedallarındaki vidalar paslanmışsa
 
Yaklaşık 2.5 yıldır Rampage v900s kullanan biri olarak söyleyebilirim ki bu set şuan sıfır olarak asla alınmamalı. Üstteki konuda zaten neden kötü olduğu yazılmış, sıfır olarak ise fiyatı rezalet. Çoğu oyunda zaten direksiyon olarak bile algılanmıyor, genelde gamepad olarak görülüyor ve zorluk çıkarıyor. Memnun muyum derseniz memnunum ancak memnun olmamın sebebi ben ikinci elden 500 TL'ye satın aldım ve o fiyata gerçekten iyi bir setti ancak şuanda o paraları asla hak etmiyor.
 
Yaklaşık 2.5 yıldır Rampage V900s kullanan biri olarak söyleyebilirim ki bu set şu an sıfır olarak asla alınmamalı. Üstteki konuda zaten neden kötü olduğu yazılmış, sıfır olarak ise fiyatı rezalet. Çoğu oyunda zaten direksiyon olarak bile algılanmıyor, genelde gamepad olarak görülüyor ve zorluk çıkarıyor. Memnun muyum derseniz memnunum ancak memnun olmamın sebebi ben ikinci elden 500 TL'ye satın aldım ve o fiyata gerçekten iyi bir Sett'i ancak şu anda o paraları asla hak etmiyor.

Fiyatı o civarlarda olsa kullanılabilecek bir direksiyon mu yani?
 

Geri
Yukarı