G29 alınır bu bütçede ikinci elleri en son 9-10 bin tl gibi bir şeydi şuan nasıl gram fikrim yokDireksiyon seti alacağım, bütçem kısıtlı. 10 bin lira ama 10'un hepsini kullanmak istemiyorum. Biraz ucuza kaçmak istiyorum. Vites ve debriyaj olsun istiyorum.
Direksiyon seti alacağım, bütçem kısıtlı. 10 bin lira ama 10'un hepsini kullanmak istemiyorum. Biraz ucuza kaçmak istiyorum. Vites ve debriyaj olsun istiyorum.
G29 alınır bu bütçede ikinci elleri en son 9-10 bin TL gibi bir şeydi şu an nasıl gram fikrim yok.
Nakit vereceğim o yüzden izmirde arıyorum izmirde bulamadım g27G27 iyi bir seçenek.
Hocam baktımda ben bir kendime update felan atayım bütçenizi rahat 2,5-3 bin tl aşıyor kusura bakmayın ve aşmayanlar zaten sorunlu modeller.Baktım onlara bütcemi geciyor gecmeyenlerde hasarlı falan oluyor.
Genelde bozunlunca satıyorlar çok doğruİkinci el G29 patlamaya hazır bomba gibi bir şey. Sağlamını bulmak lazım.
Gidip deniyeceğim zatenTeknoloji ürünlerinde 2. el her zaman kapalı kutudur. Şans işi.
RW900R'lar güzel hocam. Temiz ise mantıklı bir seçim. Ama bunların fiyatları yüksek normalde, 10 bin civarı bulacağınız ürün biraz eskimiş olabilir mi ? Yada arızalı vs.Genelde bozunlunca satıyorlar çok doğru
Gidip deniyeceğim zaten
Rush RW1900r buldum bir tane
Rampage W20.
Rampage V902.
Rampage V995.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.