İkinci el ekran kartı aldıktan sonra yapılması gerekenler

Hocam furmark açıkken test bittiği gibi bu fotoğrafı aldınız değilmi ? Tekrar yapıp atabilirmisiniz çünkü hiç stabil değil grafikler böyle olmaması gerekiyor.
Özellikle test bittiği an GPU-Z' den ScreenShot alın.

Yükteykenki kartın voltajını nasıl görüyoruz ?
Test bittikten 3-4 saniye sonra aldım. Tekrardan yapıyim o zaman.

384732

Şuan nasıl? Testte sürekli stabildi. Önceki resimi biraz geç almıştım.

Bir problem yok gibi gözüküyor. Kendi bilgisayarınızla test ettiğiniz oyunları internette başka testlere bakarak karşılaştırın bir sorun yoksa yoktur.
Youtube'den izleğim videolara göre yok. The Wicher'da bütün ayarlar ful 60 fps alıyorum yer yer 45'e düştüğü oluyor ama genelde 60. Herkes işlemci darboğaz yapar dedi bende o yüzden 580 yerine 480 aldım ama CPU kullanımı GTA V ve The Wicher 3 de yüzde 60 larda filandı. keşke 580 alsaydım.

Youtube'den izleğim videolara göre yok. The Wicher'da bütün ayarlar ful 60 fps alıyorum yer yer 45'e düştüğü oluyor ama genelde 60. Herkes işlemci darboğaz yapar dedi bende o yüzden 580 yerine 480 aldım ama CPU kullanımı GTA V ve The Wicher 3 de yüzde 60 larda filandı. keşke 580 alsaydım.
480-580 arasında aman aman fark yok zaten. RX 570-580 alsanız daha iyi olurmuş güncellik açısından. CPU kullanımından ziyade GPU kullanımına iyi bakın. Genel CPU kullanımının düşük olması işlemcinin darboğaz yapmadığı anlamına gelmez.

Gpu kullanımı yüzde yüze kadar çıkıyor hocam.
Ozaman bir problem yoktur. BF 1 yada BF 5 Multiplayer test etme şansınız varsa asıl darboğaz orada belli olur eğer yapıyorsa. O ekran kartı ve işlemci kombinasyonu hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığımdan darboğaz yapar yapmaz gibi birşey söyleyemiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı