İkinci el ekran kartı alınır mı?

2. El alışverişe yeni girdiniz galiba çünkü bu fiyat kazık.

Bir arkadaşımda ASUS ROG STRIX 1660 Ti OC var. Sistem yenileyecekmiş. Çok yorulmamış. Kaça alırsam ederinde almış olurum. Kazıklanmamak ve karşı tarafı üzmemek için fiyat baremi nedir acaba? Sarı sitede pek bulamamıştım geçen hafta baktım. Fiyat aralığı ne civardadır.

Bir arkadaşımda ASUS ROG STRIX 1660 Ti OC var. Sistem yenileyecekmiş. Çok yorulmamış. Kaça alırsam ederinde almış olurum. Kazıklanmamak ve karşı tarafı üzmemek için fiyat baremi nedir acaba? Sarı sitede pek bulamamıştım geçen hafta baktım. Fiyat aralığı ne civardadır.

ASUS ROG STRIX özel ve pahalı bir seri hocam piyasaya bakarsak 4 buçuk altına vermez ki o paraya 2060 ve üstü var sağlam bir indirim lazım alınacaksa.

ASUS ROG STRIX özel ve pahalı bir seri hocam piyasaya bakarsak 4 buçuk altına vermez ki o paraya 2060 ve üstü var sağlam bir indirim lazım alınacaksa.

Çok memnun zaten kendisi. Hiç ısınmıyormuş. Sadece sistemi 2K'yı destekler hale getirmek için güncellemeyi düşünüyor.

Bu ekran kartının fazla ısınmamasında 3 fanlı olmasının bir etkisi var mı?

Çok memnun zaten kendisi. Hiç ısınmıyormuş. Sadece sistemi 2K'yı destekler hale getirmek için güncellemeyi düşünüyor.

Bu ekran kartının fazla ısınmamasında 3 fanlı olmasının bir etkisi var mı?

Kaliteli marka olduğu için 2 fanlısıda olsa 3 fanlısıda ısınmaz bakımları yapılırsa. Kart 4300-4600 civarına istenebilir.

Bakım nasıl yapılıyor ki. Link var mıdır acaba
Soğutucuyu söküp GPU'nun üstüne termal macun sürüyorsunuz bu kadar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı