İkinci el ekran kartı alınır mı?

Bütçe
5000

muzosoft

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Developer
Merhaba. İlk sistem topladığımda ikinci el 1050 Ti almıştım. O zamanlar mining olayları yoktu şu anda yine almak istiyorum ama mining olayları var bu yüzden kararsızım ama sıfır karta çok da para vermek istemiyorum. Almak istediğim kartı buraya bırakıyorum. Gene tavsiyesi olan varsa ikinci el link bırakabilir. AMD bakıyorum genel itibarıyla.
MSI 5700 XT 8 GB.
Ve anakartımı değiştirmem gerekir mi? Anakart: Asus prime A-320 M-K

Son düzenleme:
Tanıdık ise alınır. Değil ise biraz şansına güvenmek gerekir. Bazı insanlar vardır. Ne satın alsa süper çıkar. Bazıları vardır ne alsa dolandırılır. Siz bunlardan hangisi iseniz ona göre davranın. Ben kendi adıma sadece tanıdıktan satın alabilirim yada ona referans olacak bir tanıdık olmalı.

İkinci el pazarı her zaman yurdum insanının kendini kurnaz sanmasından dolayı yüksek risk taşıyacaktır. Eksik bilgiler ile birilerine mal kakalamaya çalışan binlerce ilan sahibi var. Yapabiliyorsanız, satıcı da uzak mesafe satışlarındaki güvensizliği olabildiğince azaltmak için "Param Güvende" gibi hizmetleri kullanmayı seçtiyse, platformun ödeme koruması hizmetlerini kullanmaya çalışın. Tabii ki bilmiyorsanız söyleyeyim, bu tarz hizmetlerde iki taraf için de kesinti olacaktır. Bu tarz hizmetler fiyatı arttıracağı için, il veya ilçe içinde yüz yüze görüşme ile satın almanız sizin için en ekonomik seçenek olacaktır. İşinizi şansa bırakmak yerine bu iki seçenekten birini seçmeniz en iyisidir. Cihazların madencilik çıkması olup olmadığını bilmek çok zorken yapabileceğiniz şeyler kartı iyi incelemek, performanstaki kusurları bulabilmek veya madencilik ile ilgisi olmadığını söyleyen satıcıya güvenmektir. Ben 4 ekran kartı kullandım ve hepsi de ikinci eldi. Şuan kullandığım kart geleli 5 gün oldu ve 650tl civarı bir ücret ödedik "Param Güvende" hizmeti için. Bütçenizin el vermediği durumlarda iliniz içerisinde elden teslim alabileceğiniz ve test sonuçları bulunan kart ilanlarını takip etmektir. "İkinci el ekran kartı alınır mı?" sorunuzun cevabı ise evet. Güzel fırsatlar yakalamak, biraz pazarlık yapmak, güzel durumda bir cihaz için gereğinden fazla para vermemek her türlü güzel hissettirecektir.

İkinci el pazarı her zaman yurdum insanının kendini kurnaz sanmasından dolayı yüksek risk taşıyacaktır. Eksik bilgiler ile birilerine mal kakalamaya çalışan binlerce ilan sahibi var. Yapabiliyorsanız, satıcı da uzak mesafe satışlarındaki güvensizliği olabildiğince azaltmak için "Param Güvende" gibi hizmetleri kullanmayı seçtiyse, platformun ödeme koruması hizmetlerini kullanmaya çalışın. Tabii ki bilmiyorsanız söyleyeyim, bu tarz hizmetlerde iki taraf için de kesinti olacaktır. Bu tarz hizmetler fiyatı arttıracağı için, il veya ilçe içinde yüz yüze görüşme ile satın almanız sizin için en ekonomik seçenek olacaktır. İşinizi şansa bırakmak yerine bu iki seçenekten birini seçmeniz en iyisidir. Cihazların madencilik çıkması olup olmadığını bilmek çok zorken yapabileceğiniz şeyler kartı iyi incelemek, performanstaki kusurları bulabilmek veya madencilik ile ilgisi olmadığını söyleyen satıcıya güvenmektir. Ben 4 ekran kartı kullandım ve hepsi de ikinci eldi. Şu an kullandığım kart geleli 5 gün oldu ve 650TL civarı bir ücret ödedik "Param Güvende" hizmeti için. Bütçenizin el vermediği durumlarda iliniz içerisinde elden teslim alabileceğiniz ve test sonuçları bulunan kart ilanlarını takip etmektir. "ikinci el ekran kartı alınır mı?" sorunuzun cevabı ise evet. Güzel fırsatlar yakalamak, biraz pazarlık yapmak, güzel durumda bir cihaz için gereğinden fazla para vermemek her türlü güzel hissettirecektir.

Merhaba öncelikle cevabın için teşekkür ederim kral baktığım ilanlar şehir içinde gidip görüp testini pazarlığını yapıp yüz yüze şeklinde alacağım sıfıra yanaşmak istemiyorum imkanım var ancak o kadar para vermek istemiyorum ikinci el daha cazip geliyor.

Tanıdık ise alınır. Değil ise biraz şansına güvenmek gerekir. Bazı insanlar vardır. Ne satın alsa süper çıkar. Bazıları vardır ne alsa dolandırılır. Siz bunlardan hangisi iseniz ona göre davranın. Ben kendi adıma sadece tanıdıktan satın alabilirim ya da ona referans olacak bir tanıdık olmalı.

Tanıdık değil maalesef ancak şehir içi olduğu için gidip testini yapacağım kral ceavabın için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı