İkinci el ekran kartı alınır mı?

AsderJP

Zeptopat
Daha fazla  
Mesela RTX 4070 alacağım sifir olursa ama eger ikinci el alirsam 4070 Ti hatta 4080 bile alabilirim. Siz bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz? İkinci el ekran karti alınır mı?

Gerekli testler yapılırsa, fiyatı uygun ise neden olmasın?

Sıfır topladığınız bir sistemi 10 sene boyunca kullanabildiğimize göre 2. el ekran kartlarının da ömrü geçmiş kullanımına göre oldukça uzun. Burda önemli olan ekran kartınız ne kadar ve nasıl kullanıldığı. Bunu test edebilirim derseniz alınır. Güncellik yönünden bakarsanız 4070 henüz güncel bir kart, olabilir.

Gerekli testleri isteyip güvenilir birisinden alacaksanız olur.

Yani alınır. Kendim sattım satarken 3070 Ti'ye 1 ay mining yaptığımı söyledim. Düzgün biriyse alınır. Zaten test yapacaksın. 4000 ve 5000 serileri 3000 gibi mining gören kartlar da değil.

Gerekli testler yapılırsa, fiyatı uygun ise neden olmasın?

Testler hakkında hiçbir fikrim yok nasıl test edebilirim ki.

Yani alınır. Kendim sattım satarken 3070 Ti'ye 1 ay mining yaptığımı söyledim. Düzgün biriyse alınır. Zaten test yapacaksın. 4000 ve 5000 serileri 3000 gibi mining gören kartlar da değil.

Gerekli testleri isteyip güvenilir birisinden alacaksanız olur.

Alınır neden alınmasın, zaten sıfır kart almak mantıksız güncel durumda.

3000 serisi bence genel olarak alınmaya değmeyecek olsa da yine de alınır. Mining var yok fark etmez, miningli kart kullandım 2 sene boyunca sorunsuz çalışıyordu, o mining kartı öldürür muhabbetini geç.

Superposition indiriyorsun 1080p Extreme yapıyorsun alttaki linkten ister modeliyle istersen de direkt aldığın kartın modeliyle aratıp benzer sistemlerin verdiği puana bakıyorsun. FurMark atıyorsun sıcaklıklara bakıyorsun, fan sesine bakıyorsun oldu bitti gitti. Hotspot 80/90'ı çok aşmıyorsa iyidir, sıcaklık 75'i geçmiyorsa fan sesi de yoksa iyidir, ama bu değerleri geçiyor fanlarda sesliyse termal bakım lazımdır onu da belirteyim.

Sağ ol kral yanlış yazmisim bu arada 5070 almayi dusunuyorum ikinci el veya 5070 Ti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…