İkinci el eşyalar nerede satılır?

Site uğraştırır hocam. Yok mu civarda mobilyacı spotçu onlar alıyorlar genelde.
Hocam ben hobi olarak uğraşacağım az buzda biraz gelir.

Spotçular falan onlar ölü fiyata alır. Değerini vermez değerini alabilmen için en azından sahibinden gibi bir yerde satman lazım fiyatını belirleyeceksin. Pazarlığını kendin yapacaksın. Yoksa spotçu böyle öldürür öldürür sonra kendi senden daha pahalı satar.
Hocam ben hobi olarak uğraşacaktım.

Alıp uğraşıp sattığına değecek mi peki?
Eski mobilyaları sana ucuza vermeyeceklerdir, ee sen de satarken kar etmek isteyeceksin.
Ya boyası bedava olacak ya da işçiliği :) marangozun yanına girip maaş ile çalışsan çok daha kar edersin.

Nasihat bir yana, yok ben uğraşırım, hobi amaçlı yapacağım hedefim zengin kitle onlara antika görünümlü şeyler yapacağım diyorsan.
Tüm kitleye ulaşmak için bütün ikinci el sitelere ilan vermen ve Facebook satış grupları ve satış sayfaları olsun Instagram satış hesabı olsun bu tarz sosyal medyayı da kullanman gerekir. Sonuçta insanlar tek bir yeri kullanmıyor ne kadar görünür olursan o kadar iyi.
Ayrıca hızlı satmak için sahibinden marketplace ve dolap sitelerinde ücretli olarak öne çıkarıp daha görünür hale de getirmelisin yoksa ayda yılda o da belki bir mesaj alırsın.
Ücretsiz ilanlar mağazalar yüzünden hem çok geride kalacaktır hem de alıcıya güven vermeyecektir. Yıllarca bu sitelerde ses sistemi alıp tamir edip satış yaptım, bazılarını yarı fiyatına veriyor olsam bile birkaç yıl ilanda kalan cihazlarım oldu tecrübeyle sabittir.
Babam marangoz hocam bir çok marangoz aleti zaten dükkanımızda var.
Ama anladığım kadarıyla bu iş yürümez gibi hocam pek para kazandırmaz. İşin içine nakliyeyi falan soktuğumuz zaman bile direkt olarak büyük zarardayım

Masa satmayı falan düşünüyorsan satamazsın dolaptan. Kargonun en boy soruyor. Bir sınır var, sınırı geçerse kabul etmiyor. Masadan tut, oyuncu koltuğunun parçalara ayrılmış halini bile kabul etmiyor ölçü olarak,kendimden biliyorum. Sahibinden'de falan satarsın anca.

Masa satmayı falan düşünüyorsan satamazsın dolaptan. Kargonun en boy soruyor. Bir sınır var, sınırı geçerse kabul etmiyor. Masadan tut, oyuncu koltuğunun parçalara ayrılmış halini bile kabul etmiyor ölçü olarak,kendimden biliyorum. Sahibinden'de falan satarsın anca.
Param güvendede 10 desi sınırı bulunuyor.

Param güvendede 10 desi sınırı bulunuyor.

Onun için diyorum işte, dolapta elden satma yok. Telefon numarası bile paylaşmaya izin yok, şifreli yazman lazım. Anca kargoyla. Sahibinden ve Letgo tek seçenek. Bende aktif olarak satmayı deniyorum, Letgo'da meraklısı pek yok. Sahibinden önerim olacaktır 1-2 kişi aradı şu ana kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı