İkinci El FX 6100 ve GT 730 Sistem Toplama

Muhammet Kaynar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamlar, ccuz düşük bütçeli temiz toplama kasa buldum, ikinci el ve 3 ay garantili, fiyatı 850 TL. Sizce bu fiyata iyi mi, almalı mıyım? Bu bilgisayar ile neler yapabilirim?
Özellikleri:
  • AM3 FX6100 3.3GHz
  • GIGABYTE M68MT-S2
  • RAM 4X2 8GB DDR3 CORSAIR 2000MHz
  • HDD 320 SATA
  • EVGA GT730 2GB 128 BİT

Arkadaşlar öncelikle selamlar, ccuz düşük bütçeli temiz toplama kasa buldum, ikinci el ve 3 ay garantili, fiyatı 850 TL. Sizce bu fiyata iyi mi, almalı mıyım? Bu bilgisayar ile neler yapabilirim?
Özellikleri:
  • AM3 FX6100 3.3GHz
  • GIGABYTE M68MT-S2
  • RAM 4X2 8GB DDR3 CORSAIR 2000MHz
  • HDD 320 SATA
  • EVGA GT730 2GB 128 BİT
Öncelikle öyle bir sistem alsanız da sizi tatmin etmeyecektir. Siz tam bütçe ve ne amaçla kullanacağınızı belirtin.

Bütçem 1000 TL öğrenciyim oyun için düşünüyorum
O zaman PS4 bakmanızı öneririm. Çünkü 1000 TL ile oyun bilgisayarı toplamak çok zor. Yakınınızda oyun takas edebileceğiniz bir mekan var ise çok daha iyi olur oyunu alırsınız bitirince başka bir oyunla değiştirirsiniz.

1000 TL ile ikinci el parçalardan seni oyunlarda idare edebilecek bir sistem toplayabilirsin. Eminim ki şuanda kullanmış olduğun bilgisayardan daha iyi ve çok daha rahat olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı