İkinci El FX 8350 - R9 280X Sistem Alınır mı?

Sistem fiyatına göre güzel, ama bunu alırsan sadece alıp satmak için alırsın yani ileriye dönük değil. 2000 liraya X4 950 ve 1050 ile sistem yaparsan belki bu sistemden biraz daha az FPS verir, ancak ileriye dönüktür, yani gidersin R7 3700X ve 3080 takarsın buna ileride. Ötekine en fazla FX 8370 alıp 1050 yaparsın.

FX8350 artık çok yüksek performans verebilecek bir işlemci değil. Onun yerine gidip Ryzen sistemlere yönelmenizi tavsiye ederim. Fakat fiyata göre alınabilecek bir sistem. Yine de ileriye dönük olması amacıyla Ryzen sistemler önerimdir.

FX8350 artık çok yüksek performans verebilecek bir işlemci değil. Onun yerine gidip Ryzen sistemlere yönelmenizi tavsiye ederim. Fakat fiyata göre alınabilecek bir sistem. Yine de ileriye dönük olması amacıyla Ryzen sistemler önerimdir.
Eger bu sistemi alırsam pubg oynamak istiyorum 900p medium ayarlarda 60+fps alır mıyım?

@The Man From E.A.R.T.H. yanlışınız var 1080p orta ayarlarda 60 70 80 fps vermekte arkadaşımda aynı sistem var.
Bu dediğim 1.5 ay önceydi (biraz hortladı konu bu arada). Bu arada optimizasyonu çok iyileşti oyunun. Özellikle update #14 sonrasında. O mesajı yazdığım sıralarda o değerleri ben DDR4 Ryzen ile ancak alabiliyordum. Şu an aynı PC, aynı ayarlarla 120 FPS alabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı