Ekran kartında GB'ın ne önemi var? Benim bildiğim Bit'i daha önemli. Bilmediğim için soruyorum.Kaç GB6 ise alınır ama 3 ise alınmaz.
3GB modeli hocam.Kaç GB6 ise alınır ama 3 ise alınmaz.
Get ile alacağım için geldiğinde test etme imkanım olacak ve Galax GTX1060 3 GB modeli.Testler sorunsuz diyorsa alınır niye alınmasın.
Bende şuan zaten RX 570 var. Kart bozuk garantiye göndereceğim 20 gün kart olmadığı için idarelik bunu alacağım900 TL'ye sıfır RX 570 alınabiliyor. Daha iyi olur, 3 GB versiyonu düşük kalıyor.
@Silinen üye GTX 1060 ekran kartında 3 GB olan modelde sadece GB değil her şeyden kısılmış. Normal 1060 6 GB ile arasında ciddi fark var.
Bende şuan zaten RX 570 var. Kart bozuk garantiye göndereceğim 20 gün kart olmadığı için idarelik bunu alacağım
Durum şöyle hocam. Bende Asus RX570 var. 2 aylık kart ve bazı sorunları var o yüzden kartı garantiye göndereceğim. Kart 20 gün falan yok o yüzden idarelik bu kartı alacağım. RX570 garantiden geldiğinde ben ona geçeceğim bu GTX1060 arkadaşıma gidecek.Alınır o halde, umarım bir sorunu yoktur ama 570'ten bu karta geçmek mantıklı değil. (Tamamen olmayacak ise sorun yok)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.