İkinci el Galaxy Note 8 vs sıfır A06 vs A08

Makaleler
1
Daha fazla  
Anladığınız gibi öğrenciyim, bir hata Honor X9b telefonum zarar gördü. Tamirci yapmadı, babam uğraşmadı. Ben de kendi bütçemle telefon arayışındayım. Sizce oyun ve gündelik kullanımda hangisi daha iyi? Bu arada bana Note 8 ücretsiz gelecek, tavsiyelerinizi bekliyorum.

A08 diye bir model yok. İkisi arasından Note 8 tercih edilebilir, biraz daha iyi yönleri olduğundan. Fakat cihaz Android 9 da kaldı. Bütçeniz nedir?

Note 8 işinizi göreceğini düşünüyorum hemde ücretsiz alacakmışsınız, samsungun A0x serisi oyun için uygun cihazlar değil. Sıfır bir samsung alacaksanız en az A3x serisi bakmanızı öneririm. Ne tür oyunlar düşünüyorsunuz?

Anladığınız gibi öğrenciyim, bir hata Honor X9b telefonum zarar gördü. Tamirci yapmadı, babam uğraşmadı. Ben de kendi bütçemle telefon arayışındayım. Sizce oyun ve gündelik kullanımda hangisi daha iyi? Bu arada bana Note 8 ücretsiz gelecek, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu bütçede alacağın cihazların tamamı oyun tarafında üzecek bütçe nedir yurt dışı Infinix modellere bakılabilir.

Bu bütçede alacağın cihazların tamamı oyun tarafında üzecek bütçe nedir yurt dışı Infinix modellere bakılabilir.

Haklısınız ama dediğim gibi öğrenciyim bütçem enfazla 8K-14K ama bu beni zorlar.

Note 8 işinizi göreceğini düşünüyorum hem de ücretsiz alacakmışsınız, Samsung'un a0X serisi oyun için uygun cihazlar değil. Sıfır bir Samsung alacaksanız en az a3X serisi bakmanızı öneririm. Ne tür oyunlar düşünüyorsunuz?

PUBG, Supercell'in oyunları bir de FIFA falan.

Bu arada ben oraya yanlış yazmışım A16 olacak A08 değil

Haklısınız ama dediğim gibi öğrenciyim bütçem enfazla 8K-14K ama bu beni zorlar.

Bu arada ben oraya yanlış yazmışım A16 olacak A08 değil.

Yazdığın cihazların tamamı sosyal medya telefonu yurt dışı telefon işine ne kadar sıcak bakıyorsun A16 akıcıda 45 FPS alır herhalde.

Bu arada ben oraya yanlış yazmışım A16 olacak A08 değil
Kendim a16 kullaniyorum onermiyorum. Butce arttirip almisken iyisini alin.

2. El olarak bakabilirsiniz önerim s22 olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı