İkinci el Galaxy S10 alınır mı?

Telefonda şu an IMEI var. Ama sıkıntı olur mu olmaz mı bilmiyorum. Zaten alıp uzun süre kullanmaktan başka şansım yok şu an.

Bence hocam sahibinden üzerinden veya Facebook veya Letgo'dan eli yüzü düzgün yurt içi alın kafanız rahat olsun telefoncu akrabanız da size rehberlik eder telefon gelince test de edersiniz telefoncu akrabanız hem içi açılmış mı açılmamış mı diye kontrol da eder hem de size rehberlik eder. (Param Güvende ile alacaksanız kargoyu açarken kamera kaydına almaya başlayın ne olur ne olmaz ve Param Güvende'den şaşmayın.)

Benim ilan tavsiyesi vermemi ister misiniz sizin bütçenizde

Çok iyi olur hocam

Bence hocam sahibinden üzerinden veya Facebook veya Letgo'dan eli yüzü düzgün yurt içi alın kafanız rahat olsun telefoncu akrabanız da size rehberlik eder telefon gelince test de edersiniz telefoncu akrabanız hem içi açılmış mı açılmamış mı diye kontrol da eder hem de size rehberlik eder. (Param Güvende ile alacaksanız kargoyu açarken kamera kaydına almaya başlayın ne olur ne olmaz ve Param Güvende'den şaşmayın.)

Vallahi hocam Sahibinden'de ilanlar 6000 6500 civarında işin içine Param Güvende ücreti de girince bütçeyi aşıyor.

Merhaba. Bugün telefonumu sattım. İkinci el S9 S10 arıyordum. Bir telefoncuda 6500TL'ye Galaxy S10 buldum fiyatı çok uygun geldi. Telefonu biraz inceledim aşırı temiz duruyordu hatta jelatinleri bile üzerindeydi ancak telefon yurt dışı. Samsung membersden tanılama testi yapacaktım ama uygulama yüklü değildi. Yarın gidip almayı düşünüyoruım. Cihazıda bakmam gereken neler var. Bir de telefonu elime alınca önceki telefonuma(Redmi Note 11 Pro) göre aşırı hafif geldi telefon. Çakma olma durumu olabilir mi? Varsa nasıl anlarım yardımcı olur musunuz?

4 yıldır kullanıyorum sadece bataryasını değiştirdim çünkü bir süre sonra gerçekten kötüleşiyor, batarya yetersiz gelebilir. Accubattery yükleyip şarj testi yapmanı tavsiye ederim. Çakma olacağını sanmıyorum çünkü öyle olsa her yerinden patlak verir.

4 yıldır kullanıyorum sadece bataryasını değiştirdim çünkü bir süre sonra gerçekten kötüleşiyor, batarya yetersiz gelebilir. Accubattery yükleyip şarj testi yapmanı tavsiye ederim. Çakma olacağını sanmıyorum çünkü öyle olsa her yerinden patlak verir.

Çakma değildir bence de ama telefon gerçekten de aşırı temizdi sıfırdan farksız desem yeri var. Batarya testini membersden yapmayı düşünüyorum ama olmazsa accubattery ile deneyeceğim

Çakma değildir bence de ama telefon gerçekten de aşırı temizdi sıfırdan farksız desem yeri var. Batarya testini membersden yapmayı düşünüyorum ama olmazsa accubattery ile deneyeceğim.

Hocam o zaman yakınızdaki ilanlara bakın Letgo olsun face olsun sahibinden bile olsun öyle de bir bakın araştırın en temizini alın başınız ağrımasın ben çektim siz çekmeyin :)

Hocam o zaman yakınızdaki ilanlara bakın Letgo olsun face olsun sahibinden bile olsun öyle de bir bakın araştırın en temizini alın başınız ağrımasın ben çektim siz çekmeyin :)

Hocam bugün telefonu aldım ve şu an kurcalıyorum. Telefonda çizik dahi yok. Tek sıkıntısı batarya diyebilirim o da normal mi bilmiyorum ama bana bir tık hızlı bitiyor gibi geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı