İkinci El Gamemax 650W PSU Alınır mı?

Yunuscelik.16

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Gamemax'ın 650Watt %80 Bronze sertifikalı powerini buldum. Arkadaş 100 TL'ye satıyor, almayı düşünüyorum. 2 yıl kullanılmış masaüstü bilgisayarda normal şekilde. Sizce almalı mıyım, iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el olarak depolama alanı ve ekran kartını almanı tavsiye etmem. Diğer parçalarda ikinci el alabilirsin. Ben alırdım.
Hic olmayacak yerden tavsiye etmissin. 2.el alinacaksa CPU alinir gerisi alinmaz bana gore. Bir arizasi olur bilemezsin. Hic maceraya gerek yok. :D

Tamam dandik felan ama o kadar da abartmayalım. Bende everest PSU kullandım. Besleme konusunda hiç bir sorun yaşamadım. Elime para geçince değiştirdim orası ayrı. Ömrünün sonuna kadar kullanacak değil ya. Hiç değilse 1 yıl idare ediyor. Ama kullanılmış bir PSU olduğu için gerçek 80+ olsa bile çok daha az güç verecektir.

Tamam dandik felan ama o kadar da abartmayalım. Bende everest PSU kullandım. Besleme konusunda hiç bir sorun yaşamadım. Elime para geçince değiştirdim orası ayrı. Ömrünün sonuna kadar kullanacak değil ya. Hiç değilse 1 yıl idare ediyor. Ama kullanılmış bir PSU olduğu için gerçek 80+ olsa bile çok daha az güç verecektir.

Ya ömrünün sonu o 1 senelik süreç içerisinde kullandığı Everest PSU'dan dolayı olursa ? :)

Hic olmayacak yerden tavsiye etmissin. 2.el alinacaksa CPU alinir gerisi alinmaz bana gore. Bir arizasi olur bilemezsin. Hic maceraya gerek yok. :D
Sana göre. Güç Kaynağının ikinci el alınmasında bir sakınca yoktur.
Ya ömrünün sonu o 1 senelik süreç içerisinde kullandığı Everest PSU'dan dolayı olursa ? :)
Bu kadar abartıyorsunuz da güç kaynağının patlamasına dair internette gezeyim dedim hiçbir şey bulamadım. Emin misiniz bomba gibi tehlikeli olduğuna? Öyle bir şey olsaydı zaten satılmazdı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı