MSI Gaming X 1660 Ti ekran kartım var. Sizce şu an ederi ne kadar, kaça satmam makul olur. Kazıklamak veya kazıklanmak istemem, ederi neyse o (şu an stok durumu mining durumu vs. Göz önünde bulundurularak) 6 ay garantisi var.
MSI Gaming X 1660 Ti ekran kartım var. Sizce şu an ederi ne kadar, kaça satmam makul olur. Kazıklamak veya kazıklanmak istemem, ederi neyse o (şu an stok durumu mining durumu vs. göz önünde bulundurularak) 6 ay garantisi var.
Ne yazık ki böyle bir durumdayız mining sağ olsun. Şaka bir yana cidden kartın ederi nedir ona göre kazık veya pahalı satmayayım çünkü şuan 4000 TL ye biriyle anlaştım.
Ne yazık ki böyle bir durumdayız mining sağ olsun. Şaka bir yana cidden kartın ederi nedir ona göre kazık veya pahalı satmayayım çünkü şu an 4000 TL'ye biriyle anlaştım.
25 Şubatta yeni çıkacak 3060'ları bekliyorum şimdi 4500 den falan satmaya kalksam alana kadar stoklar biter diye korkuyorum. 4 Bine biriyle anlaştım ama makul fiyat mı ucuz mu pek emin olamadım o yüzden konu açma gereği duydum.
25 şubatta yeni çıkacak 3060'ları bekliyorum şimdi 4500'den falan satmaya kalksam alana kadar stoklar biter diye korkuyorum. 4 bine biriyle anlaştım ama makul fiyat mı ucuz mu pek emin olamadım o yüzden konu açma gereği duydum.
Ama acelem var, dediğinizi yaparsam 25 Şubat'ı geçme ihtimali var. Ülke açlık çekiyor ekran kartı için, direk stoklar bitecek muhtemelen. 6 günde 500 TL daha pahalı vermek için risk almaya değer mi?
Ama acelem var, dediğinizi yaparsam 25 Şubat'ı geçme ihtimali var. Ülke açlık çekiyor ekran kartı için, direk stoklar bitecek muhtemelen. 6 günde 500 TL daha pahalı vermek için risk almaya değer mi?
Ama acelem var, dediğinizi yaparsam 25 şubat'ı geçme ihtimali var. Ülke açlık çekiyor ekran kartı için, direk stoklar bitecek muhtemelen. 6 günde 500 TL daha pahalı vermek için risk almaya değer mi?