Kart güzel fiyat güzel ben de yakında gtx 1050ti li koltuk(xprime oyuncu koltuğu). monitör, klavye-mause(toplam 600tl lik). hyperx kulaklık ve masa dahil bi sistem aldım.6500 e çok ucuzdu.Yani ekipmanlar pahalı zaten sadece koltuk ile kulaklığın ikinci eli toplam 2,500 ediyor. ben de bi bit yeniği aradım ama her testini yaptım aldım ve hiçbir şey çıkmadı Allah a şükür.Yani arada böyle şeyler olabiliyor.Ama gene de güvenme her testini yap dikkat etmen gereken ekran kartından bi ses çıkar bazen genelde mining yapılmış yorulmuş kartlarda çıkar tiz bir ses buna dikkat et onun dışında mining yapıldı mı diye sor yapılmışsa alma zaten.Başka aklıma gelen ekran kartını test et(bençhmark)başka sağında soluna kırık çatlak var mı bak fanları kontrol et açılmış mı kontrol et.Bunlar a dikkat ederek alırsan iyi bir kart almış olursun.Ama tekrar söylüyorum.Yorulmuş kart pişmanlıktır.Mining yapılmış ama az yapıldı fln muhabbetine girerse alma biliyorum gerçekten çok uzun ömürlğ olmuyorlar.Paran boşa gitmesin.
Ne kadar gider diye sormuşsun.Adam en kötü 2017 de almış olsa daha 5 senelik eğer temiz ise ve sen de temiz kullanırsan en az 4 sene daha gider tabi adamın ne zaman aldığı önemli.