Yaklasik 9-10K ile cok guzel sistem toplayabilirsiniz. Amaciniz sadece oyun oynamak ise Ryzen 5 3600/5600 sistemlere bakabilirsiniz ikinci el piyasasinda.Görmeden özelliklerine göre 4 bin teklif etti verir mi bilmem ama uzerine 5-6 bin daha koyup ikinci el bir sistem toplayabilir miyim Fortnite Valorant tarzı oynatacak önerilere açığım.
4K bütçe ile ancak onu toplayabilir ama. Ha yeni platform tabii ki daha iyi olur. Ancak 4K ile ancak bu kadar yapabilir arkadas.
P43 ES3g anakarti 500-750 civarina bulabilir. E5410 alıp 3.5 4GHz'e overclock edilebilir kendisi yaklasik 200 liralik bir islemci. RAM'leri de zaten DDR2 4x2 = 8 GB seklinde alsan fena olmaz. Ekran karti olarak RX 470/480 falan anca olur.
Valla internette ismail pc hastanesi diye bir yer var. Adam xeon islemcileri overclock ediyor, donanimi bilgileri tam. Hatta 1366 xeon islemcileri 6GHz mi ne yapmisti overclockla. Stress testte 6GHz yapamiyordu ama.RX 470'de bile yığılır o sistem. H61 anakart, i5 2400, 8 GB DDR3 tek kanal da toplanır diye düsünüyorum aynı fiyata.
Intel i5 6402P 2.80 GHz işlemci.
ASUS GT 730 2 GB ekran kartı.
Hi-Level 8 GB RAM.
Gigabyte H110M -S2 anakart.
Hi-Level 120 GB SSD.
Samsung 160 GB HDD.
Bir bilgisayarci Max 4 bin teklif etti kaça bırakmalıyım?
Görmeden özelliklerine göre 4 bin teklif etti verir mi bilmem ama uzerine 5-6 bin daha koyup ikinci el bir sistem toplayabilir miyim Fortnite Valorant tarzı oynatacak önerilere açığım.
Yaklasik 9-10k ile cok guzel sistem toplayabilirsiniz. Amaciniz sadece oyun oynamak ise Ryzen 5 3600/5600 sistemlere bakabilirsiniz ikinci el piyasasinda.
Sifir parcalar ile toplamak zor olaca.
RX 470'de bile yığılır o sistem. H61 anakart, i5 2400, 8 GB DDR3 tek kanal da toplanır diye düsünüyorum aynı fiyat.
10k civarlarına yukarıda da söylendiği gibi güzel bir ikinci el DDR4 sistem toplayabilirsiniz.
Bulunduğum şehir dolayısıyla(hatay)pek fazla seçenek yok gibi ikinci el piyasasında farklı şehirlerden getirtmeye güven olur mu bilemedim.
Guvenilir saticilara bakin lutfen. Ya da param guvende ile alabilirsiniz.Bulunduğum şehir dolayısıyla(hatay)pek fazla seçenek yok gibi ikinci el piyasasında farklı şehirlerden getirtmeye güven olur mu bilemedim.
Vallahi internette İsmail PC hastanesi diye bir yer var. Adam Xeon islemcileri overclock ediyor, donanimi bilgileri tam. Hatta 1366 Xeon islemcileri 6GHz mi ne yapmisti overclockla. Stress testte 6GHz yapamiyordu ama.
Kendisi E5450 (5410 ama daha hizlisi. Zaten bu 5450 5440 5430 5410 falan hepsi ayni sadece daha yavas halleri. Overclockla cozulur, ama multiplier az diye overclocklamasi daha zor olur.) İle RX 580 kullaniyordu. Fena da değildi yani.
Bulunduğum şehir dolayısıyla(hatay)pek fazla seçenek yok gibi ikinci el piyasasında farklı şehirlerden getirtmeye güven olur mu bilemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.