Satılık İkinci El GT730

Nateorite

Megapat
Daha fazla  
GT730 kartımı , bütçemi yükselterek 450 TL ye bir kart almak için satıyorum. Pazarlık vardır. Haziran ayında kart elinizde olacak şimdiden anlaşalım okullar kapanınca kargoyla gönderirim. Ben en baştan 180 tl veriyorum yoruma fiyat yazın, anlaşalım.

Ek :
GTA 5'i son çözünürlükte 720p detaylar düşükte 35 FPS oynatıyor. Her şey en düşükte (çözünürlük dahil ) 65 - 75 FPS veriyor.

Watch Dogs son ayarlarda 30 FPS veriyor.

PES2015 En son ayarlarda oyun içi rahat 50 FPS veriyor.

Sormak istediğiniz oyunu sorun, test edip atayım.

Kart fiyatına göre performans veriyor. 180TL bir karttan heralde iyi bir performans beklemezsin değil mi ? MOBA oynayan oyuncular alabilir. Hardcore bir oyuncu olmayanlar yani sadece açsa yeter diyenler alabilir. Hayırlı satışlar. Fiyat olarak önerim ise 130TL'dir.

Allpc arkadaşım bütçe olmayınca insan en azından orta düzeyde oynayabileceği bir ekran kartı istemez mi? Sence Intel HD Graphics gibi bir karta sahip olan ve bütçesi olmayan birisinin oyunları en azından orta ayarlarda oynaması yasak mı? Senin görüşüne göre o zaman NVIDIA 3-4 tane kart çıkartsın parası olan oynasın olmayan hiç oynayamasın. Böyle olmaz. Bu yüzden çeşitlilik fazla ve Emre arkadaşın dediği çok doğru 180 TL bir karttan GTA 5'i son ayarlarda açmasını bekleme...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı