İkinci El GTX 1050 almak mantıklı mıdır?

Hepsiburada'da KDV indirimi var Rx 570 4 GB tek fanlı model 750 TL. Hİç 2. el ile uğraşmadan daha güçlü ve 2 yıl garantili bir kartı alabilirsin. Ve bazı kartlara takstik seçeneğide var.
tek fan sıkıntı yaşatır mı hocam?

tek fan sıkıntı yaşatır mı hocam?
Bence yaratmaz. 2-3 yıllık hangi şartlarda kullanıldığı belli olmayan ömrü bitmişmi sağlam mı belli olmayan 2. el kart almaktansa tek fanlı olsun ama tertemiz sıfır kutulu ürün olsun. Hiç yoktan 2 yıl garantisi olur ve GTX 1050 den kat kat güçlü bir kart sonuçta Rx 570 4 GB. En kötü 3-5 derece yüksek değerde çalışır.

Bence yaratmaz. 2-3 yıllık hangi şartlarda kullanıldığı belli olmayan ömrü bitmişmi sağlam mı belli olmayan 2. el kart almaktansa tek fanlı olsun ama tertemiz sıfır kutulu ürün olsun. Hiç yoktan 2 yıl garantisi olur ve GTX 1050 den kat kat güçlü bir kart sonuçta Rx 570 4 GB. En kötü 3-5 derece yüksek değerde çalışır.
kafama yattı hocam, bu hafta içinde almayı planlıyorum.

Arkadaşlar hiç ekran kartı piyasasını bilmiyorum ve ekran kartlarından anlamıyorum, daha önce açtığım konuda arkadaşlar 2. el GTX 1050 önermişti. Sizce alınır mı, almalıysam hangisini almalıyım, alırken nelere bakmalıyım?
Bunlarda önerilenler arasındakiler.

Arkadaşlar hiç ekran kartı piyasasını bilmiyorum ve ekran kartlarından anlamıyorum, daha önce açtığım konuda arkadaşlar 2. el GTX 1050 önermişti. Sizce alınır mı, almalıysam hangisini almalıyım, alırken nelere bakmalıyım?
Bunlarda önerilenler arasındakiler.

mantıklı aynı rx 570 de alınabilir ama onlar mining işlemi için kullanılmış olabileceğinden gtx 1050ti yi tercih et

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı