İkinci el GTX 1060 3 GB toplama PC alınır mı?

Bütçe
2000₺

Hocam İncehesap'ta birçok farklı seçeneği var RX580'e falan da çeviriyorsun tarayıcıya İncehesap hazır Gaming sistemler yazman yeter
[/QUOTE]
İncehesap'ta hazır bir sistemi değiştirirken o kadar az seçenek oluyor ki, aynı ekran kartının 3 farklı modeli oluyor sadece. Yakında PC alacağım bayağı araştırıyorum şu anda sağ olasın

Paraya kıydıktan sonra sıfır olarak şöyle bir şey alınabiliyor:

Hocam İncehesap'ta birçok farklı seçeneği var RX580'e falan da çeviriyorsun tarayıcıya İncehesap hazır Gaming sistemler yazman yeter
İncehesap'ta hazır bir sistemi değiştirirken o kadar az seçenek oluyor ki, aynı ekran kartının 3 farklı modeli oluyor sadece. Yakında PC alacağım bayağı araştırıyorum şu anda sağ olasın
[/QUOTE]
Yani evet ama benim gördüğüm en iyi fiyat performans incehesap şuan için

Yani evet ama benim gördüğüm en iyi fiyat performans İncehesap şu an için
[/QUOTE]
Sinerjiden toplamanı tavsiye ederim ben bolca parça aldım oradan hiç sıkıntı yaşamadım.

Forumda ikinci sisteme benzer özellikli sistemleri monitörle beraber 2200-2500 arasına satanlar oluyor haberiniz olsun Technopat ve DH forumun ikinci el bölümünü takip edin malum sarılı site ve Letgo'dan alışveriş yapmayın.

Sarılı ve pembeli sitenin laneti.
Hocam yalnız sarılı sitede Ryzen 5 1500X ve 1050 Ti PC 3500 TL satılıyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı