İkinci el GTX 1060 3 GB toplama PC alınır mı?

Bütçe
2000₺

Hocam İncehesap'ta birçok farklı seçeneği var RX580'e falan da çeviriyorsun tarayıcıya İncehesap hazır Gaming sistemler yazman yeter
[/QUOTE]
İncehesap'ta hazır bir sistemi değiştirirken o kadar az seçenek oluyor ki, aynı ekran kartının 3 farklı modeli oluyor sadece. Yakında PC alacağım bayağı araştırıyorum şu anda sağ olasın

Paraya kıydıktan sonra sıfır olarak şöyle bir şey alınabiliyor:

Hocam İncehesap'ta birçok farklı seçeneği var RX580'e falan da çeviriyorsun tarayıcıya İncehesap hazır Gaming sistemler yazman yeter
İncehesap'ta hazır bir sistemi değiştirirken o kadar az seçenek oluyor ki, aynı ekran kartının 3 farklı modeli oluyor sadece. Yakında PC alacağım bayağı araştırıyorum şu anda sağ olasın
[/QUOTE]
Yani evet ama benim gördüğüm en iyi fiyat performans incehesap şuan için

Yani evet ama benim gördüğüm en iyi fiyat performans İncehesap şu an için
[/QUOTE]
Sinerjiden toplamanı tavsiye ederim ben bolca parça aldım oradan hiç sıkıntı yaşamadım.

Sarılı ve pembeli sitenin laneti.
Hocam yalnız sarılı sitede Ryzen 5 1500X ve 1050 Ti PC 3500 TL satılıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…