İkinci el GTX 1080 Ti alınır mı?

Salinabugabuup

Centipat
8 ya da 10 ay sonra yeni bilgisayara geçeceğim. Daha da uzayabilir. Şu anda sistemde GTX 1050 Ti var. O zamana kadar ikinci el GTX 1080 Ti alınır mı? Şu ana kadar neyi bekledin derseniz babam yeni aylık 4000 TL vermeye başladı. GTX 1050 Ti'la 30 FPS oyun oynamaktan da bıktım. Alırsam en fazla hangi fiyattan almalıyım. Şöyle bir ilan var mesela.

Pahalı ve çok enerji tüketen bir kart. O fiyata rahat RX 6600 hatta 6600 XT bulunur.

Eski kart, değmez bu fiyata. RX 6600 XT, RX 6700, RX 6700 XT hangisine paranız yetiyorsa onu alabilirsiniz.
@SEMIKAANCAKIR, Armor modelini neden önermediğinizi belirtirseniz daha iyi olur çünkü konu sahibi bilse de belki yorumunuzu okuyup bilmeyenler olabilir, onlar için de bilgi olmuş olsun.

Armor modelini neden önermediğinizi belirtirseniz daha iyi olur çünkü konu sahibi bilse de belki yorumunuzu okuyup bilmeyenler olabilir, onlar için de bilgi olmuş olsun.

Düşük malzeme kalitesi, alternatif modellere göre daha yüksek sıcaklıklarda çalışması diyebilirim.

Kart bana gelince bilerek bozup satıcıya geri gönderebiliriz mesela.

Yapanlar var zaten o yüzden ben dahil çoğu satıcı kabul etmez Param Güvende'yi. Alıcı için çok iyi bir sistem.

Peki siz olsanız 10 ay bekler miydiniz yoksa bunu alır mıydınız

1050 Ti'dan kurtulmak için alınabilir, çok param gitmesin 10 ay idare etsin dersen 3500'e kadar 1660S'de bakabilirsin ama şahsen 6600 XT alır keyfime bakardım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı