İkinci el GTX 1650 alınır mı?

Bütçe
En fazla 3700-3800

7Adoniss

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i5-3470
Asus h61-MF pro
Rx 550
12 GB DDR3 Ram
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar.
Sistemimde H61 anakart.
i3 3210 işlemci(şu anlık i5 3470 ile değiştireceğim ekran kartını alınca)
RX 550 ekran kartı.
Bulunuyor şimdi ben işlemci alırken arkadaşlarım ekran kartıda almamı tavsiye ettiler malum 0 alacak kadar param olmadığı için ikinci el bakıyorum.
Böyle bir şey buldum GTX 1650 için biraz pahalı olabilir ama satıcı iddialı alabilir miyim sorun çıkar mı?
Not: RX 570 almayı düşünüyordum fakat forumda o kartın mining yapılma ihtimali çok yüksek dediler o yüzden emin olamadım.(GTX 1650 iddialı dememin sebebi garantisi varmış ürünün)

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata ikinci el 6600 var. 1650 için çok pahalı.

Hocam şimdi ikinci el 6600 var iyi hoş da adamların hiçbirisi garanti belgesi fatura ve kutu vermiyor güvenemiyorum çok baktım ama güvenemedim bu durumda siz olsanız ne yaparsınız.

Hocam bana bu fiyat çok uçuk geldi. Bu fiyata 1660 Ti bile var. Bence siz tekrardan araştırın. Bu fiyata bu kart alınmaz.

Benim için bulabilir misiniz hocam sanırım ben fazla cahilim bulamadım bir türlü piyasada.

i5 3470 GTX 1650'yi besleyemez darboğaz yapar ekran kartı tam performansını veremez.

i5 3470 GTX 1650'yi besleyemez darboğaz yapar ekran kartı tam performansını veremez.

Daha düşük bir ekran kartı al.

Hocam şimdi ikinci el 6600 var iyi hoş da adamların hiçbirisi garanti belgesi fatura ve kutu vermiyor güvenemiyorum çok baktım ama güvenemedim bu durumda siz olsanız ne yaparsınız.

Benim için bulabilir misiniz hocam sanırım ben fazla cahilim bulamadım bir türlü piyasada.

Hocam çok detaylı araştırmadım fakat sarı sitede karşıma ilk şu çıktı:

Daha düşük bir ekran kartı al.

Destekliyor olması lazım hocam.
GTX 1650.
RX 5500 XT.
RX 570.
Bu ekran kartlarını rahatlıkta besler yazıyordu sitenin birinde.

Hocam sorun şu ki benim attığım daha ucuz :D

Destekliyor olması lazım hocam.
GTX 1650.
RX 5500 XT.
RX 570.
Bu ekran kartlarını rahatlıkta besler yazıyordu sitenin birinde.

Hocam sorun şu ki benim attığım daha ucuz :D
Gördüğüm üzere sizin attığınız 29 Lira daha ucuz. 1650 OC 4gb vram. 29 Lira fazla olan sarı sitede 1660 ti 6gb sanırım oc değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı