GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.695 Makaleler 5 Çözümler 38 6 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar, şimdi montajı yaptım ama hiçbir test yapmadım. Böyle bir ses geliyor. Bir bakar mısınız? İade etmeli miyim kartı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2024
Arkadaşlar, şimdi montajı yaptım ama hiçbir test yapmadım. Böyle bir ses geliyor. Bir bakar mısınız? İade etmeli miyim kartı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm NoBMPR R8 6 Ocak 2024 Elektronik bir sorun değil. Bir şeyler sürtüyor sanırım. Üstün kötü bir temizleyin bakalım düzelecek mi.
Elektronik bir sorun değil. Bir şeyler sürtüyor sanırım. Üstün kötü bir temizleyin bakalım düzelecek mi.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.406 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #2 Elektronik bir sorun değil. Bir şeyler sürtüyor sanırım. Üstün kötü bir temizleyin bakalım düzelecek mi. Artı 0 Eksi Çözüm
Elektronik bir sorun değil. Bir şeyler sürtüyor sanırım. Üstün kötü bir temizleyin bakalım düzelecek mi.
KS KS GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.695 Makaleler 5 Çözümler 38 6 Ocak 2024 #3 NoBMPR R8 dedi: Elektronik bir sorun değil. Bir şeyler sürtüyor sanırım. Üstün kötü bir temizleyin bakalım düzelecek mi? Genişletmek için tıkla... Su an düzeldi gibi. FurMark testi yapacağım. Bir de ilk açılışta bu ses geliyor. Bu normal mi? Eski kartımda yoktu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
NoBMPR R8 dedi: Elektronik bir sorun değil. Bir şeyler sürtüyor sanırım. Üstün kötü bir temizleyin bakalım düzelecek mi? Genişletmek için tıkla... Su an düzeldi gibi. FurMark testi yapacağım. Bir de ilk açılışta bu ses geliyor. Bu normal mi? Eski kartımda yoktu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
U Umut1905ck Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #4 hocam eğer bu sesin kesinlikle ekran kartından geliyorsa yüksek ihtimalle ile coil whine sorunu yani "Bobin vızıltısı" yaşıyor olabilirsiniz Artı 0 Eksi
hocam eğer bu sesin kesinlikle ekran kartından geliyorsa yüksek ihtimalle ile coil whine sorunu yani "Bobin vızıltısı" yaşıyor olabilirsiniz
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.406 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #5 @GoDd1 Windows geldiğinde ses kesiliyor mu? Eğer öyle ise ekran kartı fanları durduğu içindir. Artı 0 Eksi
KS KS GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.695 Makaleler 5 Çözümler 38 6 Ocak 2024 #6 NoBMPR R8 dedi: @GoDd1 Windows geldiğinde ses kesiliyor mu? Eğer öyle ise ekran kartı fanları durduğu içindir. Genişletmek için tıkla... Evet, videodaki gibi ilk açılışta geliyor hemen gidiyor sonra. Umut1905ck dedi: hocam eğer bu sesin kesinlikle ekran kartından geliyorsa yüksek ihtimalle ile coil whine sorunu yani "Bobin vızıltısı" yaşıyor olabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Şu an ben bir ses almıyorum ama bir daha gelme riski varsa ve problemliyse iade edebilirim. Artı 0 Eksi
NoBMPR R8 dedi: @GoDd1 Windows geldiğinde ses kesiliyor mu? Eğer öyle ise ekran kartı fanları durduğu içindir. Genişletmek için tıkla... Evet, videodaki gibi ilk açılışta geliyor hemen gidiyor sonra. Umut1905ck dedi: hocam eğer bu sesin kesinlikle ekran kartından geliyorsa yüksek ihtimalle ile coil whine sorunu yani "Bobin vızıltısı" yaşıyor olabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Şu an ben bir ses almıyorum ama bir daha gelme riski varsa ve problemliyse iade edebilirim.
kite ata ata kesti Decipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 2.245 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire HD 6570 Platinum 2 GB Kingston 4 GB RAM Akasa 600 WATT PSU Gigabyte anakart i3 550 Western Digital 500 GB Harddisk James Donkey Lite 240 GB SSD Coolar Master Kasa Cinsiyet Erkek Meslek metin 2 6 Ocak 2024 #7 GoDd1 dedi: Evet, videodaki gibi ilk açılışta geliyor hemen gidiyor sonra. Şu an ben bir ses almıyorum ama bir daha gelme riski varsa ve problemliyse iade edebilirim. Genişletmek için tıkla... Windowsu ilk açtığınızda fan hızı otomatik olarak %100 olup bir anda fan devrini düşürecektir. Artı 0 Eksi
GoDd1 dedi: Evet, videodaki gibi ilk açılışta geliyor hemen gidiyor sonra. Şu an ben bir ses almıyorum ama bir daha gelme riski varsa ve problemliyse iade edebilirim. Genişletmek için tıkla... Windowsu ilk açtığınızda fan hızı otomatik olarak %100 olup bir anda fan devrini düşürecektir.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.406 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #8 @GoDd1 coil whine değil hocam bu zaten. Dediğim gibi ufak bir temizleme ile sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi
KS KS GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.695 Makaleler 5 Çözümler 38 6 Ocak 2024 #9 kite ata ata kesti dedi: Windowsu ilk açtığınızda fan hızı otomatik olarak %100 olup bir anda fan devrini düşürecektir. Genişletmek için tıkla... Benim eski kartımda yoktu sizin dediğiniz gibiyse sorun yok o zaman. NoBMPR R8 dedi: @GoDd1 coil whine değil hocam bu zaten. Dediğim gibi ufak bir temizleme ile sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Şu an kendi kendine gitti gibi hocam testlerde de bir problem olmazsa ürünü alacağım o zaman. Artı 0 Eksi
kite ata ata kesti dedi: Windowsu ilk açtığınızda fan hızı otomatik olarak %100 olup bir anda fan devrini düşürecektir. Genişletmek için tıkla... Benim eski kartımda yoktu sizin dediğiniz gibiyse sorun yok o zaman. NoBMPR R8 dedi: @GoDd1 coil whine değil hocam bu zaten. Dediğim gibi ufak bir temizleme ile sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Şu an kendi kendine gitti gibi hocam testlerde de bir problem olmazsa ürünü alacağım o zaman.