İkinci el GTX 750 Ti mı sıfır GT 730 mu almak mantıklı?

Bende GTX 1050 Gaming X var. 350W bile yetiyordu. PSU bozulmaya başladığı için 500W aldım ileriye dönük olması açısından. Sizin PSU da yeter ama bir an önce PSU değiştirmeye bakın; sistemi bile yakabilir o PSU. Kartın linki. Önerdiğim PSU. PSU'yu ben üç gün önce Vatan'dan aldım 1100TL'ye denk geldi kampanya ile. Sizin bulunduğunuz yerde stoku varsa bakabilirsiniz.

Hocam şu anlık PSU değiştirebilecek durumda değilim çok fazla şey lazım telefon lazım hat lazım ekran kartı lazım kasa lazım falan çok sorun var PSU en azından birkaç yıl daha idare etmeli.

Hocam şu anlık PSU değiştirebilecek durumda değilim çok fazla şey lazım telefon lazım hat lazım ekran kartı lazım kasa lazım falan çok sorun var PSU en azından birkaç yıl daha idare etmeli.
Sanmam birkaç yıl idare edeceğini ama kullanabilirsiniz gittiği yere kadar. Yalnız bozulduğu zaman yanında sistemin bir parçasını da götürebilir. Benim Everest yanında anakartın ses yongasını götürmüştü, USB kulaklık aldım bende. USB ses kartı da alacağım yakında 400TL falan. Umarım PSU sizi uzun süre götürür.

Sanmam birkaç yıl idare edeceğini ama kullanabilirsiniz gittiği yere kadar. Yalnız bozulduğu zaman yanında sistemin bir parçasını da götürebilir. Benim Everest yanında anakartın ses yongasını götürmüştü, USB kulaklık aldım bende. USB ses kartı da alacağım yakında 400TL falan. Umarım PSU sizi uzun süre götürür.

Umarım götürür hocam ASUS'un değil mi Vento hocam.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı