İkinci el GTX 980 alınır mı?

PazzoChe

Kilopat
Daha fazla  
Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum. GTX 980 almayı düşünüyorum ama hayla alınabilir bir kart mı emin olamadım sizce alınabilir mi?
Bir de bulduğum ekran kartı direkt Nvidia marka. Bir problem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el alınır tabili. sStıcı test ettiriyorsa, kendi malına güveniyorsa at diskine ekran kartı benchmarklarını yüklen karta. Ama sanırım referans kart buldunuz. Isınma sorunları ve performansı bi tık aşşağıda kalabilir diğer markaların 980'ine göre. Şahsi fikrim referans kartı ancak fiyatı gerçekten uygunsa alırım.

2. el alınır tabili. sStıcı test ettiriyorsa, kendi malına güveniyorsa at diskine ekran kartı benchmarklarını yüklen karta. Ama sanırım referans kart buldunuz. Isınma sorunları ve performansı bi tık aşşağıda kalabilir diğer markaların 980'ine göre. Şahsi fikrim referans kartı ancak fiyatı gerçekten uygunsa alırım.
500 TL diyor r7 370 ekran kartım ile para istemeden takas ediyor alınabilir ozaman değil mi?

ikinci el piyasasında, her türlü üründe öyle fırıldaklar, öyle oyunlar dönüyor ki.. dikkat etmek lazım. Alma niyetiniz var ise kartı mutlaka uzunca bir teste tabi tutun.

Açıkçası ben bu durumdan art niyet sezdim.

Kesinlikle uzak durun. R7 370 ile 980 takas kabul ediyor ise ya o kartla mining yapıp hırpalamıştır, ya da bozmuştur. Ayrıca referans kart, yani soğutma ve performansı daha kötü olacaktır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı