İkinci el hazır sistem önerisi

fakirpc

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bütçem sınırlı. Hangi sistemi önerirsiniz? Aynı fiyatlarda farklı bir Full hazır sistem önerisinde de bulunabilirsiniz.

Oynayacağım oyunlar yüksek değil. Örneğin; LoL, Minecraft, Valorant, CS2, ve bazı hikaye oyunları.

Sistemler:
1. SİSTEM
2. SİSTEM
3. SİSTEM

Arkadaşlar, bütçem sınırlı. Hangi sistemi önerirsiniz? Aynı fiyatlarda farklı bir Full hazır sistem önerisinde de bulunabilirsiniz.

Oynayacağım oyunlar yüksek değil. Örneğin; LoL, Minecraft, Valorant, CS2, ve bazı hikaye oyunları.

Sistemler:
1. SİSTEM
2. SİSTEM
3. SİSTEM

Hiç kullanılmamış almanız daha iyi olmaz mı sadece o oyunları oynayacaksanız? Yani, yeterli gibi geldi.

Sistemler:
1. SİSTEM
2. SİSTEM
3. SİSTEM
Üstüne biraz daha koyarak sıfır sistem toplayabilirsiniz. Hazır kasaların fiyatlarına bakmanızı öneririm.

Attığım sistemlerde fark ettiyseniz herşey dahil monitör, kulaklık , mouse , klavye bu şekilde olup bu fiyata gelen sistem var mıdır?
Zannetmem. Kullanım süreleri belli olmayan, ne amaçla kullanıldığını bilmediğiniz, temiz olup olmadığını bilmediğiniz sistemlerdense 5-6 bin daha ekleyip sıfır kasa almak mantıklı. Çok temiz bir sistem olduğuna eminseniz ikinci el de tercih edilebilir. Bütçeniz az değil o yüzden ekleyerek sıfır sisteme yönelmenizi önerdim.

Zannetmem. Kullanım süreleri belli olmayan, ne amaçla kullanıldığını bilmediğiniz, temiz olup olmadığını bilmediğiniz sistemlerdense 5-6 bin daha ekleyip sıfır kasa almak mantıklı. Çok temiz bir sistem olduğuna eminseniz ikinci el de tercih edilebilir. Bütçeniz az değil o yüzden ekleyerek sıfır sisteme yönelmenizi önerdim.

Peki 3 sistemden hangisini önerirsiniz?

Sistemler:
1. SİSTEM
2. SİSTEM
3. SİSTEM
Peki 3 sistemden hangisini önerirsiniz?
Birinci sistemi tercih ederdim. İkinci de güzel fakat monitör tercihiniz ne şekilde? Üçüncüyü tercih etmezdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı