İkinci el i3 7100 ve GTX 960 sistem 1500 TL'ye alınmalı mı?

berkhan1995

Hectopat
İkinci el bir sistem buldum bilgili arkadaşların önerisini bekliyorum. Bu fiyata bu bilgisayar fiyatı normal mi beklentilerimi karşılar mı? Öncelikle çok bir beklentim yok. CS GO oyununu orta ayarlarda akıcı oynatsın Knight Online'yi akıcı oynatsın yeter. FPS takıntım yok öyle fazla PC'yi yaşadığım şehirde buldum bugün gidip bakacağım temizse almayı düşünüyorum. Bilgisi olanlar fiyata göre değer mi verilir mi işimi görür mü? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Sistem bilgileri;
  • i3 7100 3.90 GHz işlemci
  • Anakart MSI H110M
  • ASUS STRIX GTX 960 2 GB iki fanlı modeli
  • 8 GB DDR4 2400 MHz CL 15 Kingston RAM
  • 120 GB SSD
  • 600 Watt Thermaltake Litepower PSU
  • 2 Fanlı bir kasa markasını bilmiyorum
Ürüne satıcının istediği fiyat 1650 TL pazarlık payı var dedi 1500 teklif edip kabul ederse almayı düşünüyorum sadece kasa fiyatı bu şekilde elimde zaten halihazırda 1 ms 75 HZ AOC 22 inch monitör mevcut. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 2. el işine girme paranı biriktir, 2. el aldım 2 3 ay sonra mezara koydum :) Herşeyin sıfırı iyidir tabi bütçen varsa. 1500 lira gibi bütçen var biriktirip daha iyi sistemler alırsın. bütçen yoksa tanıdık bir bilgisayarcı yardımı ile bu sistemi al sonra ekran kartını satar değiştirisin. paran oldukça yükseltirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı