İkinci el i5 2. nesil sistem alınır mı?

@Remilitarization i5 2. nesil işlemci kullanıpta, 8 GB'lik ekran kartı kullanacağını zannetmiyorum. ( onun yerine APU sistem bakabilirsiniz. ) Diyelimki bizim içimiz kötü, i5 2. nesil işlemci, 8 GB'lik bir ekran kartını beslemeyemez.

Edit: Arkadaş bir de "RAM" yazmış. Bulaşmayın bile.

Ek olarak o sistemde 16 GB RAM olacağını da sanmıyorum.

Max 3bin TL'ye toplamak istiyorum ama sahibindenede güven olmuyor pre-built bildiğiniz varsa çok iyi olur (evet oyun oynamak için kullanacağım ve büyük ihtimalle CPU-based olmali kalite anlaminda)

Eğer büyük bir şehirde yaşıyorsanız size değişik bir tavsiye vereyim,
1660 Super'li hazır sistemler arada 7000 liraya düşüyor. Ailenizle konuşun böyle bir sistem aldırtın, daha sonra ekran kartını 5- 6 bine satın, gidip bir tane 1030 alın. APU sistemden daha performanslı olur. Tabi önce ailenizi ikna etmeniz gerekecek. Tabi bunun riskleri var, kartı satamamak gibi ama millet hala aç gibi ekran kartı alıyor bir düşünün araştırın olmadı fake bir 1660 Super ilanı açın, bakın millet kaç para vermekten bahsediyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı