İkinci el i5 2. nesil sistem alınır mı?

APU'nun mantığını biliyorum ama hiç kullanmadım attığınızın GPU performansını hangi ekran kartına benzetebilirsiniz :D

Performansı böyle hocam:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer büyük bir şehirde yaşıyorsanız size değişik bir tavsiye vereyim,
1660 Super'li hazır sistemler arada 7000 liraya düşüyor. Ailenizle konuşun böyle bir sistem aldırtın, daha sonra ekran kartını 5- 6 bine satın, gidip bir tane 1030 alın. APU sistemden daha performanslı olur. Tabi önce ailenizi ikna etmeniz gerekecek. Tabi bunun riskleri var, kartı satamamak gibi ama millet hala aç gibi ekran kartı alıyor bir düşünün araştırın olmadı fake bir 1660 Super ilanı açın, bakın millet kaç para vermekten bahsediyor.

Hocam 1000 yıl düşünsem aklıma gelmezdi süper taktik.

Performansı böyle hocam:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

8gb ram sizce yeterli mi? Ve hazırlayan marka normal sıfır fiyatına gereğinden fazla pay alıyor mu? (Technopat cidden çok iyi .d)

Hocam 1000 yıl düşünsem aklıma gelmezdi süper taktik.

Bunun palitlisi vardı 7200 liraya ama sanırım o tükenmiş, şimdi 8000'e var ama yine ara ara o fiyatlara düşeceğini düşünüyorum. Dediğim gibi önce Letgo'dan bir ilan açıp 1660 Super satmaya çalışıp durum analizi yapılabilir, eğer 1 günde 3-5 kişi yazarsa sistem alınır, 1 hafta içinde kimse yazmazsa alınma.

1630422687609.png

8 GB RAM sizce yeterli mi? Ve hazırlayan marka normal sıfır fiyatına gereğinden fazla pay alıyor mu? (Technopat cidden çok iyi. D)

Sonradan bir tane daha 8 GB RAM eklersiniz hocam ya da direk site üzerinden ekleyin bütçeni yetiyorsa.

Sonradan bir tane daha 8 GB RAM eklersiniz hocam ya da direk site üzerinden ekleyin bütçeni yetiyorsa.
Bulunmaz nimet eğer bütçe biraz çıkarsa.
Aradaki fark 200-300 mü alsın onu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı