İkinci EL İ5 4460 ve GTX970 Sistem Alma

Faturaları iyice kontrol et gerekirse seri numaralarından garantilerini sorgulat. Ekran kartına 3D Mark testleri yap. %100 yük altında kaç derecede çalıştığına bak o sırada eğil bak Coil Whine sesi ince tiz bir sestir internette videoları var oradan bakabilirsin onu duyarsan vazgeçersin yada garantisi varsa alır kullanırsın. Anakartın ne olduğunu belirtmemişsin bu arada.

@Tristan23
Akrabamdan aldım sıkıntı olacagını sanmıyorum
şuan fiyatlarını yazayım.

MSİ GTX970 100ME -stokta yok 1500tl
İ5 4660-670TL
MSİ Z97 G43-360TL
2X4GB 1800MHZ GSKİLL.265TL
AEROCOLL KASA 180TL
ZALMAN 550W PSU 200TL
24'' AOC FULL HD IPS MONİTOR 500TL =3675

İşte ben sıfır toplayamıyorum gtx960 lı bile toplayamıyorum anakart ram ekran kartı gtx960 monitor 3100 fiyatını aşıyor.

Bence ufak bir cızırtı sesi yüzünden bu sistemden vazgeçmeye gerek yok. Tüm 970 lerde bu problem var , bazılarında çok çok az, bazılarında biraz( kasa kapağı kapalıyken duyulmuyor) bazıları çok bariz. Ben garantiden gider 0 sistem alırdım. onboard ile idare edip yeni ekran kartlarına göz dikerdim. Şayet şu an alınan 970, ilerde pişmanlık olabilir. Aynı şekilde hasswel de öyle.

Aida64 indirip 1 saat boyunca bütün sisteme stres testi yapın. Sıcaklıklarda bir anormallik olacak mı ? CW var mı ? Bu soruların cevabını öğrenebilirsiniz.
Çok doğru söylüyorsunuz. Stres testi çok işe yarıyor. Sistem hakkında bilgi edinmek için ideal.

Bence ufak bir cızırtı sesi yüzünden bu sistemden vazgeçmeye gerek yok. Tüm 970 lerde bu problem var , bazılarında çok çok az, bazılarında biraz( kasa kapağı kapalıyken duyulmuyor) bazıları çok bariz. Ben garantiden gider 0 sistem alırdım. onboard ile idare edip yeni ekran kartlarına göz dikerdim. Şayet şu an alınan 970, ilerde pişmanlık olabilir. Aynı şekilde hasswel de öyle.
Hocam CW çok rahatsız edici değil. Ekran kartının tamamını kullandığında olan bir sorun. Yani oyun oynarken vs... Çok da gıcık edici değil. Hani Dvd oynatıcılara Dvd'yi taktığında çıkan ses gibi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı