İkinci el i5 9400F RTX 3050 sistem alınır mı?

meksec

Picopat
Daha fazla  
Merhaba yeni PC alacağım. Çok yüksek sistem olmasına gerek yok oyun oynamıyorum zaten. İkinci el alacağım sizce bu PC'nin fiyatı gayet uygun değil mi? 1650'li sistemlere 13-15 bin TL istiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yeni PC alacağım. Çok yüksek sistem olmasına gerek yok oyun oynamıyorum zaten. İkinci el alacağım sizce bu PC'nin fiyatı gayet uygun değil mi? 1650'li sistemlere 13-15 bin TL istiyorlar.

Güvenilir Olduğuna emin miyiz?

3050 ekran kartı denilmeyecek kadar kötü bir ekran kartı. Parçaları tek tek toplayarak 1660 Super sistem toplayaiblirsin.

3050 ekran kartı denilmeyecek kadar kötü bir ekran kartı. Parçaları tek tek toplayarak 1660 Super sistem toplayaiblirsin.

Hocam neredeyse her oyunda 3050, 1660S'e kıyasla daha iyi performans verir. Çöp olarak kabul görmesinin nedeni kartın gücü değil, fiyatı.

DLSS ve RTX özelliklerine bakarsak her türlü 3050 daha iyi.
Onlar olmadan bile daha iyi hocam. Güç tüketimi ve ısınma konusunda da nvidia nın çıkardığı en verimli kartlardan biri olabilir. 2060 a yakın performans verip yarısı kadar güç tüketiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı