İkinci el i7 8700K sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nwatid

Kilopat
5000 lira bütçem var. 2. el temiz GTX 1070 ve i7 8700K almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz anakart, RAM (8 GB 2666 MHz), Power Supply varsa yazabilirsiniz.
Black Friday indirimlerimde amazon.com’dan amazonun kendi sattığı mağazalardan GTX 1070 ya da GTX 1070 Ti alsam gümrüğe takılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirttiğiniz bütçeyle AMD sistemlere yönelmeniz sizin lehinize olacaktır. 8700K'nın ikinci elleri şuan 2500 TL bandında. Kalan paraya da sadece ekran kartını alabilirsiniz. Bilgili arkadaşlar size uygun sistemi önerecektir.

Yanlış Bilgilendirme
Intel'in 8. nesil işlemcilerinin hepsinden uzak durulmalıdır. Performans bakımında gerçek anlamda kötüler 7. nesil alman daha mantıklı olur.

5000 lira bütçem var. 2. el temiz GTX 1070 ve i7 8700K almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz anakart, RAM (8 GB 2666 MHz), Power Supply varsa yazabilirsiniz.
Black Friday indirimlerimde amazon.com’dan amazonun kendi sattığı mağazalardan GTX 1070 ya da GTX 1070 Ti alsam gümrüğe takılır mı?
Yurtdışından ürün almayı düşünüyordan Newegg sitesinde i5 9600K 1575 TL. İ7 8700K 2140 TL. Vergiler dahil fiyatı hemde.
Gayette bilerek yazdım. Bir çok farklı bilgisayar ile test ettim. Sonuna kadar da savunurum.
Neye göre test ettin. Ben iki işlemciyi kendim kullandım ve internette bisürü test mevcut. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.

İntelin 8. nesil işlemcilerinin hepsinden uzak durulmalıdır. Performans bakımında gerçek anlamda kötüler 7. nesil alman daha mantıklı olur

Yapma yav performans açısından kötüymüş, yalan yanlış bilgiler vermekten kaçının biraz.

Yurtdışından ürün almayı düşünüyordan Newegg sitesinde i5 9600K 1575 TL. İ7 8700K 2140 TL. Vergiler dahil fiyatı hemde.

Neye göre test ettin. Ben iki işlemciyi kendim kullandım ve internette bisürü test mevcut. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.

i5-9600k alınabilir ona bir şey diyemem.

Herkes tecrübesini konuşur. 8. nesil Intel işlemcilerin, bütün serilerini test ettim i7 8700 ve 8700K hariç 7. nesillerin performans bakımından yanına yaklaşamaz. İlk incelemelerde veyahut kullanımda sıkıntı gözükmese de aradan 1-2 aylık süreç geçtikten sonra mantara bağlıyor 8. nesil işlemciler.
Kafana göre bilgimin yanlış olduğunu söyleyemezsin. Ben bilgimi, sen bilgini konuşturuyorsun. Açık platform.
Yapma yav performans açısından kötüymüş, yalan yanlış bilgiler vermekten kaçının biraz.
Öncelikle uslubunu düzelt sonra seni kaale alalım her şeyin en iyisini sen bilmiyorsun.
Mesela hiç düşündünüz mü 9. Nesil niye bu kadar erkenden piyasaya çıkıyor?

i5-9600k alınabilir ona bir şey diyemem.

Herkes tecrübesini konuşur. 8. nesil Intel işlemcilerin, bütün serilerini test ettim i7 8700 ve 8700K hariç 7. nesillerin performans bakımından yanına yaklaşamaz. İlk incelemelerde veyahut kullanımda sıkıntı gözükmese de aradan 1-2 aylık süreç geçtikten sonra mantara bağlıyor 8. nesil işlemciler.
Kafana göre bilgimin yanlış olduğunu söyleyemezsin. Ben bilgimi, sen bilgini konuşturuyorsun. Açık platform.

Öncelikle uslubunu düzelt sonra seni kaale alalım her şeyin en iyisini sen bilmiyorsun.
Mesela hiç düşündünüz mü 9. Nesil niye bu kadar erkenden piyasaya çıkıyor?
Bu dediğiniz gerçek olsaydı PC dünyası sallanırdı zaten. Bu işlemcileri sadece siz kullanmıyorsunuz. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

Takılmaz amazon kendi gümrük vergisini sizden alışveriş sırasında alıyor zaten kapınıza kadar sorunsuz gelir hatta gümrük vergisinden fazla tutar kesildiysede 1 ay içinde geri iade ederler o miktarı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı